Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyniczny praktyczny

1 powod dlaczego slowo kocham cie nic nie znaczy

Polecane posty

Gość cyniczny praktyczny

otoz slowo kocham cie znaczy:'jestes dla mnie calym swiatem w tej chwili' w tej chwili:)

Gość ups ups ups
nooo ja ciebie też !❤️

Gość fififif
Nic nie znaczy, dziewczyna, ktora mi to mowila, po naszym rozstaniu znalazla sobei chlopaka i juz po 2 tygodniach niecalych mu to mowila. Nie wierze w te slowa, a dla mnie samego sa takie.............. nie potrafie ich powiedziec, bo one dla mnie bardzo duzo znacza i jesli juz to mowilem, jej wlasnie, to bardzo duzo mnie to kosztowalo... Nie dlatego, ze jej nie kochalem, ale dlatego, ze wiedzialem jakiej wagi sa to slowa...

Gość ups ups ups
fififif to skoro jej niekochales to po co jej to mówiłeś?

Gość ups ups ups
katarzynka -sorki- nie wczytalam sie dobrze:)

fififif - widocznie Twoja była teraz kocha tamtego kolesia i on jest teraz dla niej całym światem w tej chwilii :O:O:O

Gość fififif
Mowilem, moze nie za czesto... rzadko nawet... czulem to, ale naprawde trudno bylo mi to powiedziec, wymowic te slowa, stanwoia dla mnie jakies tabu... Nie potrafie tego wytlumaczyc... za duzo te slowa dla mnie znacza, zeby nimi szastac na lewo i prawo...

Gość fififif
Wiec widzisz... mi to mowila, bylem z nia naprawde spory kawal czasu, a jemu zaczela to mowic po 2 tygodniach, dla mnie to jest troche... kochac a zakochac sie - to jest roznica. Jak jestem zakochany to nie pwoiem, z ekocham, bo to nie to...

Gość ________
jeszcze nikomu nie mówiłam, że kocham, i prędko nie powiem, mam wewnętrzne opory przed powiedzeniem tego głośno, a gdyby facet z którym się spotykam powiedziałby mi to teraz to pewnie bym zwiała gdzie pieprz rośnie..

Gość grasshooper
Fififif zdecyduj sie.Raz mowisz, ze te słowa nic nie znaczą a za chwile, ze wypowiadasz je rzadko bo są dla Ciebie zbyt ważne.

Gość My ludzie...
ta chwila moze powtarzac sie przez cale zycie wiec ktos tu ma racje,ze jednak cos znaczy:) Pomysl:)

Gość My ludzie...
Tylko Ci,ktorzy mowia -kcoham-,a zaraz mowia co innego nie maja pojecia czym jets nie juz Milosc,ale uczucie.Brak slow na takich:(

Gość cyniczny praktyczny
ale jak myslisz czesciej pwtarzasie przez cale zycie czy zanika po jakims czasie? o milosci swiadczy czas, ile lat sie przetrwa a nie jakich sie bzdur nagada komus

Gość albo
moze rownież znaczyć : kocham ciebie i tamta i jeszcze tamta, wszystkie was kocham ;)

Gość My ludzie...
cyniczny praktyczny>>tak czas.Czas to magia.Do konca zycia to jest Milosc... Milosc zawsze jakas jest.Kazdy wiek ma swa Milosc:)

Gość cyniczny praktyczny
:) zalozmy ze jestescie pracodawca i macie do wyboru 2 pracownikow: 1 mowi jestem fantasyczny a 2 nic niemowi ale 10 lat pracwal w zawodzie ktorgo wybierzecie?