Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZESLIWY Stanisław

forum dla tych co wygrali życie

Polecane posty

ktoś wygral tak jak ja?? Mam wszystko - kase, duzo seksu , dobra prace, kochajaca dziewczyne :D

Gość Przegrałeś podwójnie
:o

Gość słowem-
stasiu cieszymy sie z tobą piękni młodzi i bogaci tylko ,,i'' z tego zostało

wygrywalem , wygrywam i bede wygrywac :D:D:D ale z tego co widze sami nieudacznicy tutaj :)

Nie.... chyba nie.. ten to wygrał życie powinno mieć wystarczające pokory w sobie aby nie gardzić inni w gorszej sytuacji tylko ponieść na ducha.. Ty po prostu przyżewasz swoje, zadłufany w sobie.. Wszystko jest piękny dopóki gra..

Gość garnek na lbie
te! reno. a ty jakas dysleksje masz czy stary ci do wanny wlazi???

Faktycznie mam dyslekcji i nie piszę po Polsku.. Ale chyba sens moje wypowiedzi był jazne.

Gość garnek na lbie
napisz se to w nicku!!

Gość mipiu
ja też wygrałam życie!!! i to nie jest tak ze mam wszystko czego bym chciała bo zdarzaą sie problemy zwłaszcza finansowe...ale tu nie o to chodzi mam kohcanego męża który zrobił by dla mnie wszystko ja dla niego także jesteśmy szczesliwi, mamy dookoła rodzinę i przyjaciół którzy poprostu są i zawsze można sie do nich zwrócic seksu mi teżnie brakuje :) codziennie zaspokajamy sie nawzajem... i nie ma tekstów ze głowa boli itp. bo jest miłość i namiętność jestexsmy ze sobą razem już 7 lat po ślubie troce mniej i nic nie zapowiada zmiany... to sie nazywa szczescie a nie to kto ma ile pieniedzy.... choć z pieniedzmi jest łatwiej... jednak dla mnie nie to jest najważniejsze... i tyle

Gość kopik
Ja tez wygrałem. Swietna rodzina, kasa, fajna praca, popularność (umiarkowana) .Tylko po co się tym tu chwalić?

Autor miał zapewne na myśli NASTĘPNE WCIELENIE ;) Bonifikata? Bonus? Promocja - od Pana B. ? :classic_cool:

Gość stwierdzisz to
dopiero na sadzie ostatecznym czy wygrales zycie, jak przegrales to bedziesz musial powrocic na ziemie spowrotem i wiesc nedzne zycie.