Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Igga

Kto mi zrobi TANIO w WAWIE tipsy żelowe ????

Polecane posty

Witam Dość często obgryzam pazurki , miewam nieraz swoje dłuższe ale niech mi się coś podwinie a nie mam akurat pilniczka przy sobie to zaraz zgryzę . Niestety to jest taki mój koszmarek . Chciałabym zrobić sobie pazurki żelowe ale takie krótkie , bo po pierwsze takie mi się podobają , po drugie mam taką pracę że nie wygodnie mi by było z długimi pazurkami . Miałam już raz pazurki akrylowe ale niestety nie podpasowały mi , i nie podobały mi się jak miałam zrobione i wogóle, także chciałam teraz spróbować założyć żele . Poproszę o wpisy i podanie ceny , gdzie musiałabym dojechać i w jakich godzinkach jest to możliwe ???

witam!!jezeli 80zł to tanio to zapraszam do mnie do pracy.maksymalnie z malowaniem lub innym zdobieniem zaplacisz 120 zł.to numer do salonu w ktorym pracuje 0226493777 Ursynów,od 13-20-ej,wiecej informacji przez telefon,zapraszam;)

madziu muszę podziękować ale interesuje mnie tańsza usługa , tak wiem że może to i gorsza jakośc , ale chciałabym założyć pazurki na próbę , czy mi bedą odpowiadały , no i niewiem czy na długo będę je miała , bo akrylowe miałam króciutko i jak pisałam zdjełam bo mi nie pasowały ....no i czy mi w pracy by wytrzyamały.... Gdzieś widziałam że ktoś się ogłaszał i za 60 zł zakładał , ale nie pamiętam gdzie to było ...hmm... taka cena by mi odpowiadała.

Gość czasem dziewczyny
robia w domach i o wiele taniej za 50 zl poszukaj np na allegro tam tez "sprzedaja swoja usluge" :)

Gość frosch
witam :) ja narazie robie tipsy akrylowe ale mam zamiar jak najszybciej w ciagu jakis 2 tyg kupic zestaw do żeli. wlasnie chodze na kurs i mam zamiar isc na kolejny robie od 50zł zapraszam i pozdrawiam:)

nie ma sprawy;)polecam sie na przyszlosc!jezeli chodzi o cene to drozej tez nie oznacz lepiej...mialam juz w pracy klientki ktore przychodzily na poprawke paznokci za krore zaplacily 180 zl a nie 80zl.Dodatkowo jezeli chcesz byc posiadaczka pieknych paznokci to sa dwa sposoby1)albo znajdziesz super odzywke albo2)zrobisz sobie paznokcie w sensie tipsy.Co do pierwszego moge podpoeiedziec ze najlepsze odzywki to NAIL TEK II (ok.100ZŁ) i ekspresowa odzywka z PEGGY SAGE (ok.60zł).pierwsza odzywke trzeba stosowac do skutku (o ile taki bedzie) a druga przez 2-3tyg.(moje klientki sa nia zachwycone).co do paznokci to mimo wszystko polecam akrylowe,tylko musisz odszukac osobe ktora robi to dobrze,tak zeby nie byly grube i wygladaly naturalnie.akryl jest sztywniejszy i ciezko go obgryzac,do tego mowisz o pracy.Zalezy co robisz , bo jezeli jest to praca biurowa to luz , moga byc zelowe ale jezeli jest to ciezsza praca to tylko akryl.Dodatkowo niektorym po akrylu wzmacniaja sie paznokcie;)pozdrawiam

madziu diękuję za podpowiedż , zainteresowały mnie te odzywki , tylko cena trochę zwala z nóg , hmm . Odnośnie akryli , to ten pierwszy raz miałam założone na swój ślub we czwartek wieczorkiem i powiem Ci że w sobotę jak się szykowałam to odpadł mi 1 paznokieć , ale dobrze ze miałam w domu takie zwykłe sztuczne pazurki i klej( bo takie sobie sama robiłam kiedyś często i nawet byłam zadowolona z efektu) i sobie szybko dokleiłam , bo tak to niewiem co to by było.Wtedy zrobiłam je takie dość długie i mi póżniej przeszkadzały w pracy i na studiach nie mogłam po prostu robić notatek , może to i śmieszne ale tak było . Jakbym zrobiła takie krótkie to może i ok by było. Odnośnie pracy to pracuję w biurze- magazynie , głównie praca biurowa ale teraz kiedy jest sezon handlowy mogę dorobić sobie , a mianowicie składać pudełeczka i ozdobnie pakować w nie ręczniki . Moja szefowa też to robi a ma żele , ona zakładała sobie w jednym z Centrów Handlowych i nie dość że drogo to i brzydko jej zrobili , także gdzieś indziej teraz zakłada..

frosch to podaj dokładniejsze namiarki na siebie , jeżeli tu nie chcesz to poproszę na vanessa75@gazeta.pl dziękuję ..

tak na allegro też muszę sprawdzić w wolnym czasie ..

jezeli chodzi o odzywke peegy sage to dla salonu jest ona tansza(42), sprobuj sie dogadac z kims i moze uda sie zalatwic taniej.Jak Ci sie nie uda tego zalatwic to napisz do mnie to cos wymyslimy.pisz najlepiej na poczte w tej sprawie.;)

Gość frosch
w przyszlym tygodniu kupuje zestaw do żeli tak więc jeżeli będziesz chciala to zapraszam kontakt: gg 6373913 mail zabcia4-1988@tlen.pl

Mam wielka ochote poslac - delikatnie mowiac -wiazanke krakowska osobie ktora pisala przede mna.Jak mozna byc az tak nie ludzka osoba,przeciez Ci ludzie probuja zarabiac!!Czesto po godzinach albo jest to ich jedyna praca, ktora chca wykonywac jak najlepiej dlatego korzystaja z forum by pozyskac inne informacje.Jest to taki zawod, ktory wymaga ciaglego zdobywania wiedzy a niestety nie kazdego na to stac wiec uwazam, ze pomoc ludziom na takim forum jest potzrebna.Sa tez tutaj osoby, ktore nie maja pieniedzy lub szkoda im przeznaczyc duza kwote na paznokcie aczkolwiek tez chcialyby ladnie wygladac dlatego decyduja sie na samodzielne ich wykonanie. Tym osoba kompletnie nieoplaca sie isc na kurs, dlatego swietnym rozwiazaniem jest forum gdzie moga skorzystac z rady doswiadczonych stylistek.J a uwazam sie za doswiadczona stylistke, chociaz wiem, ze jeszcze wielu rzeczy musze sie nauczyc.Sama chetnie udzielam rad, jak rowniez z nich korzystam.Zastanawia mnie skad tyle zlosci i goryczy, bo przeciez jezeli ktos nie chce to nie musi korzystac z tego forum, to nie obowiazek!!Ajezeli chodzi o te urzedy to mam nadzieje, ze nikt tego nie zglosi, bo przeciez nie jedna z Was korzysta lub korzystala z uslug takiej stylistki/manikiurzystki co to przychodzi do domu bo nam jest wygodniej albo poprostu taniej.Poza tym myslalam, ze w dzisiejszych czasach nie ma juz konfidentow a juz napewno takich co to chca zniszczyc zycie zupelnie obcym i nie przeszkadzajacym nikomu ludziom. PROSZE ludzie zastanowcie sie nad tym co piszecie i co robicie!!!Dopoki ktos nie potrzebuje pomocy od innych to jest \"panem i wladca\" tylko jak mu sie noga powinie to szuka pomocy!I oby ja znalazl!!!

Przede wszystkim mi to mozesz za przeproszeniem \"naskoczyc\"!!!Moja praca jest calkowicie legalna i jestem świadoma odpowiedzialności-to po pierwsze,a po drugie mysle, ze fora sa stworzone po to by wymieniac sie informacjami!!!a Ty chyba nie do konca rozumiesz o czym tu sie pisze.Czy Ty myslisz, ze kazda dziewczyna ktora tu cos napisala kupuje sobie zestaw do robienia paznokci i jutro rusza do klientki??Trzecia sprawa to fakt, ze osoby, ktore nie ukonczyly odpiowiedniej szkoly lub chociazby kursu nie powinny pracowac dla ludzi tylko na uzytek wlasny!!W ogole kim Ty jestes z zawodu: stylistka, manikiurzystka,kosmetyczka czy tylko tak z zamilowania \"umilasz\" ludziom zycie ?? \"APELUJE\" \"ANONIMOWO\" hasła z jakiejś odleglej epoki!!Ktoś Ci zrobił krzywde??

Gość madzia 018
z kim Ty prowadzisz ta walke??starałam sie nie obrazac Ttwojej osoby i nie wiem skad taka odpowiedz!!Chcialam tylko wiedziec czy ktos Ci zrobil krzywde robiac paznokcie czy poprostu jestes taka profesjonalistka, ze wiesz wszystko najlepiej,to wszystko!!Bez zadnych wulgaryzmow i podtekstow, chociaz nie ukrywalam ze mialam chcec poslac kilka słow.Jezeli jednak to co napisalas jest prawda, to sie nie dziwie skad w Tobie tyle goryczy!Nie wiem czy wiesz, ale sa portale internetowe, ktore umozliwiaja wirtualne spotkania z ludzmi, moze tam poszukaj znajomych ;) TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIETY !!!