Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolonoskopia

Kololonoskopia kto mial ???????

Polecane posty

Gość Kolonoskopia

to badanie i jak przez to pzreszliscie. powiedzcie jakie macie opinie na temat tego niezbyt konfortowego i wstydliwego badania.

Gość wyszukiwarka...
na pewno miała:)

Gość nic strasznego
aczkolwiek "nie miłe" :( Ale skuteczne i dobre dla dianostyki.Dlatego zaciśnij żeby, powiedz sobie że będzie ok.i po zawodach, da sie przezyć;)Powodzenia.Nie martw się na zapas.Mi też tak doardzono i było ok.

Gość Kolonoskopia
Ale tez czulas nie mile uczucie jak wkladali ci ten ''sprzet''??? no i czy bylas ubrana? kobieta cz facet byl ?

Gość kehla
Całkiem niedawno miała ten zabieg moja mama. Ma 48 lat. Nie było tak źle jak myślała. Mówiła potem, że bardziej się bała niż to było warte. W gabinecie były bardzo miłe panie, BARDZO!! i pomogły jej przez cały tn zabieg. Nie trzeba się nawet rozbierać. Wystarczy lekko na dół ściągnąć majtki i trzeba się polożyć na boku. Te badanie wcale nie jest takie bolesne. Mama mówi, ze gorzej się czuła szykując się do badania w domu. Ale lepiej z komś pojechać na takie badanie, aby nie być samemu.

Gość Kolonoskopia
Ja obawiam się, że mogę się podczas tego wkładania podniecić seksualnie i że zacznę jęczeć. :-o

Gość kehla
Jeżeli to napisałaś poważnie to odpowiadam, że nie masz się czym martwić i na pewno się nie podniecisz. jeżeli tylko robisz sobie jaja to bez komentarza

Gość to podszyw byl
na pewno. Wydaje mi sie ze nie masz sie czego bać, i na pewno nie jest tak nie przyjemne jak endoskopia. Na pewno mniejszy dyskomfort. Trzymaj się!!

Gość Kolanoskopia
Nie to nie ja pisalam, jak zwykle tu pelno podszywaczy czycha. dzieki za odpowiedzi. Zabieg akurat bede miec 6 grudnia. Wiec piekne mikolajki. :(

Gość jasio
popros o zabieg w znieczuleniu -czyli w lekkim uspieniu nic sie nie czuje, zabieg taki w ramach NFZ mialam robiony i bez problemu