Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemki

Szukam prezentu dla dziewczyny!!! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość zemki

Witam wszyskie panie. Moja dziewczyna (22 l) z którą jestem 3,5 roku ma niedługo urodziny a ja nie mam konkretnego pomysłu na prezent. Myślałem o całodniowym pobycie w obiekcie typu SPA ale nie wiem czy to dobry pomysł i czy wystarczy mi funduszy (250-350zł). Jest kobietą która lubi o siebie dbać i drogie kosmetyki. Zastanawiałem się również nad wypadem do kosmetyczki, fryzjera, itd.

Gość bizuteria

Gość pobyt w takim
relaksujacym spa to wg mnie świetny pomysł, ja bym chciała dotać taki prezent.

Gość SPA
albo kolczyki od Svarovskiego - super pomysł

albo talon na zakupy w jakies super drogerii czy perfumerii, wtedy wybierze sama to co najbardziej lubi. i niekoniecznie bedzie cie to kosztowac 250 zł no i jakis kwiatek do tego :)

Gość zemki
Biżuteria odpada bo pracuje u jubilera. Ktoś wie gdzie są SPA we Wrocławiu lub Opolu? Najlepiej jakby była tam odrazu kosmetyczka. Ile kosztuje taki wypad na kilka godzin.

Gość pobyt w spa
to rewelacyjny pomysł!!!!!!!! marze o czyms tyakim ale nie stać mnie:( Umarłabym z radosci gdyby mi cos takiego zafundował mój facet!

Gość zemki
Ale nie mam pojęcia ile taka przyjemnośc kosztuje? Może ktoś się orientuje?

Gość _eklerka_
Ja też chcę do spa!!! ;) Mysle, że strasznie się ucieszy :) Np. fryzjer mógłby być troszkę nietaktowny, jśli sama by nie mówiła, że chce sie wybrać, ale spa super :)

zemki udaj sie do jakiegos pobliskiego spa badz salonu pieknosci :) i popytaj o maja w ofercie i za ile. co sobie najbardziej chwala klientki i w jakim sa wieku. moze jakis karnecik bedzie albo jakis masaz wybierzesz. chyba bez wypadu do takiego miejsca nie obedzie sie :) pozdrawiam :)

Gość zemki
Byłem w gabinecie SPA i tam mają różne zabiegi i nie mam pojecia który do czego. Moja dziewczyna jest szczupła i nie potrzebuje zabiegów wyszczuplających a takich jest tam pełno. Pomóżcie co wybrać?

Gość zemki
Naprawde nikt nie wie?

Gość jeśli odpadaja
zabiegi wyszczuplające to przeciaż można wybrać relaksujące, ujędrniające , najlepiej napisz coś więcej o ofercie bo trudno tak z chmur wymyślić jakie zbiegi.

Gość jeśli odpadaja
jeszcze jedno we wczorajszej rzeczpospolitej był dodatek moje podróze i dot. właśnie SPA, jeśli masz kogoś kto czyta tą gazetę ( częstofirmy ją prenumerują- może u Ciebie też) albo masz blisko do jakiejś czytelni to możesz zerknąć, może coś Ci się przyda :)

Gość zemki
zmieniłem temat na " jakie zabiegi w SPA?" tam napisałem co mają w ofercie.

Gość zemki
Prezent okazał się miłym zaskoczeniem:) Po wizycie zobaczyłem błogi uśmiech na jej twarzy i otrzymałem wspaniałego całusa. Wizyta trwała 2,5 godziny.

calowalabym chlopa po nogach jakbym dostala od niego np 2 balsamy do Ciala .....juz Ci mowie jakie.mozna je kupic chyba tylko w Anglii w sklepie \"Body Shop\" .sa to zajebiste, ladnie pachnace,dobrej jakosci i konsystencji maselka balsamy.Czesto jak wracam z Anglii przywoze je sobie.Mozesz je kupic na allegro.wpisz BODY BUTTER.sledzac ceny na allegro, zauwazylam ze taki jeden kosztuje ok 60-70 zl.(pudelko ma 200ml).one zajebiscie pachna.ja mialam o zapachu mango, jagodowy, avokado,truskawkowy-byly super.Mysle ze jesli np kupisz takie 2-3 i ladnie zapakujesz a dziewczyna zna sie na dobych kosmetykach to sie jej serio spodoba :)

Gość gość
zawsze można klasyką, kwiatki, czekoladki albo biżuteria, ale też zależy od tego, jaka ta dziewczyna jest, może dla niej dobrym prezentem okaże się książka? Ja miałam okazję czytać książkę N.M. Kelby "ten słynny kostium" i jestem zachwycona. Myślałam, że to będzie banalna opowieść o różowym kostiumie J. Kennedy, a okazała się wielowątkową, fantastyczną opowieścią o marzeniach, modzie, elegancji. Jednym słowem super.