Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miiina

Szukam osób po rozwodzie..

Polecane posty

Gość Miiina

Zwracam się z olbrzymią prośbą. Intersuję mnie wzrost liczby rozwodów wśród młodych ludzi i temu poświęcam swoją pracę magisterską. Przeprowadzam rozmowy, które nagrywam na dyktafonie. Jest to całkowicie anonimowe. Przeprowadziłam juz kilka takich rozmów, ale nadal jeszcze mi ichbrakuje i bardzo ich potrzebuje. Dlatego zwracam się z dużą prośbą do osób po rozwodzie (lub w jego trakcie, ale blisko końca), najlepiej mieszkańców Warszawy lub okolic, posiadających wykształcenie wyższe , do 35 roku życi a o spotkanie i rozmowę. Będę bardzo wdzięczna wszystkim, którzy będą chcieli mi pomóc. Zainteresowanych proszę o kontakt na poniższy adres mailowy: beata_m@tlen.pl

Czy rozmowy przeprowadzasz z obiema \"stronami\" ? Tylko wtedy praca bedzie miała sens. Tak mi sie zdaje. Jestem ciekaw, nic więcej.

Gość xyx
Puknij się w głowę!!!!!!!!! Jeśli ją masz??????

A co ma do tego wykształcenie?? Jesli chcesz badac ogólnie to zjawisko to chyba na wszystkich grupach a nie tylko z wyzszym wykształceniem. No i oczywiście obydwie strony powinny być badane ale to ci sie raczej nie uda.

Gość Miiina
Badam osoby z wyższym wyksztalceniem i z większych miast, bo takie założenia przyjęłam w swojej pracy.. Nie dałabym zbadać przedstawicieli wszyskich grup społecznych.. Idealną sytuacją byłoby zbadanie obu stron, ale wpraktyce jest to prawie niewykonalne.. Najbardziej interesują mnie przemiany oczekiwań dotyczących małżeństwa, rodziny,dzieci, dlatego zbadanie jednej strony też pozwoli mi uzyskać wiele ważnych informacji.. Jeszcze raz proszę o pomoc i pozdrawiam!