Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała 007

Ja uzyskać szczupłą TALIĘ-błagam o pomoc

Polecane posty

Gość Mała 007

Gość 11111111
musisz ćwiczyć

Gość Mała 007
no ale co?? jakies ćwiczenia,ale jakie?? jest ich tak dużo

Gość tez bym chciala
krece hulahopem ale cos niewile daje:o mam gruby brzuch nisko pod pepkiem a tam kółkiem krecic sie nie da:o

Ja polecam siłownie i talerz, na którym się wyginasz.... W ten sposób pracujesz nad swoja talią a tak poza tym to skłony w boki.

Gość 11111111
skłony i skrety no i brzuszki tez wskazane

Gość chce cienka talie
a co to jest talerz??? moze zacofana jestem ale nie wiem na czym to polega... mozesz wytłumaczyc??

Gość ja ci dam rade bo sama
mam 61cm w talii- musisz ćwiczyć, miec mocne mieśnie, uprawiać dyscypliny wysiłkowe- bieganie, jazda na rowerze itd. Musisz ćwiczyć wszystkie mięśnie brzucha doputy dopóki nie będą rozwinięte tak, że będzie je widać. Tylko mocne mięśnie i to kAZDEJ partii mieśni brzucha trzymają "flaki" wewnątrz. Nie ma mowy o brzuchu jak balon, wzdęcich itd, masz też lepsze trawienie, bo żarcie ci sie nie "rozłazi" w jelitach, boe nie ma dokąd. Mieśnie brzucha spinają całą sylwetkę. Ale właśnie trzeba ćwiczyc wszystkie partie- te najwyższe, proste, ukośne, najniższe itd. Konkretnych ćwiczeń ci nie podam, bo jest ich strasznie dużo. Ściągnij sobie jakies zestawy z netu albo idź chociaz kilka razy na TBC do jakiegos klubu fitness, tam się dowiesz, co i jak, a potem możesz sama ćwiczyć. I ważne, żeby przy kazdym ćwiczeni ćwiczyć tez mieśnie przeciwstawne. Czyli przy mięśniach brzucha ćwiczyć potem te mięśnie, które się znajdują na dole pleców. 🖐️

Gość ja ci dam rade bo sama
przyrządy możesz sobie darować. Talerz to coś, na czym się stoi i macha na boki tyłkiem- w skrócie;) Ale to guzik pomaga... Tak samo jak hulahop. Wszystkie ćwiczenia możesz zrobic sama, na swoim ciele, najwyżej, jak juz się wprawisz, możesz użyc ciężarków. Przyrządy są tutaj zupełnie niepotrzebne. W ogóle to NIE MA dobrych przyrządów do ćwiczenia mięśni brzucha.

Gość jak cwiczylam
wszystkie miesnie brzucha to zanikla mi wogole talia.Ktos tu niemadrze bardzo radzi zeby cwiczyc wszystkie miesnie brzucha .Najbardziej zanika talia od skosnych brzuszkow.Przed cwiczeniami to ja mialam tylko chcialam zeby byla jeszcze bardziej podkreslona jak mialam kiedys kiedy mniej bylo na moim ciele tkanki tluszczowej,ale po codziennych cwiczeniach miesiac pozniej juz wygladalam jak facet-bez wciecia w talii.Musialam skonczyc z tymi cwiczeniami i jedynie robie sklony na boki+ dieta od tamtej pory wciecie w talii wrocilo i znowu wygladam jak kobieta ,a nie jak chlop.

Gość co za bzdury że ćwiczenia
pogrubiają brzuch:O Jak jesz potem jak prosiak i nie wiesz, jakie ćwiczenia robić, to ci może pogrubiają:o Najgrubsze brzuchy mają chude i sflaczałe laski, co jak tylko coś zjedzą, to im ta galareta się wypycha i wystaje jak u dzieci w Etipoii:O

Gość DO mozna mieć talie
to ma być szczupła talia? czy to jakis głupi żart?:O

Gość to nie jest głupi żart
to JEST szczupła talia. To ja pisałam o tym, że mam 61 cm w pasie i uważam, ze to jest mało. Jak któraś ma mniej, to niech się pokaże:) Mam po prostu umięśniony brzuch. A różnicę między talią a biodrami tez mam ok, bo w biodach mam 89cm🖐️

Gość to nie jest głupi żart
aha, dodam jeszcze, że mam 170cm wzrostu, więc nie jestem niska i nie jestem mała:o

Gość czyli dla was 61cm to za dużo
????:O

Gość 61 cm to malutko
ja marzę o takich wymiarach...

Gość mam 41 lat
i mam wieksze wciecie w talii niz to na zdjeciu,ktore dziewczyna zamiescila, wcale nie cwicze tak intensywnie.Dla mnie taka talia to bylby powod do rozpaczy ,a nie zadowolenia :D Zadbajcie o siebie dziewczyny bo za pare lat bedziecie mialy niezle brzuchole ;)

Gość no ale większośc z was mówi
że ja (z tego zdjęcia) jestem gruba... No może. Ale mam 61cm w talii i ważę 50kg a mam 170cm wzrostu:o Nie wiem, jakim cudem mogę być gruba... Mogłam wysłać zdjęcie z profilu:p, mam zupełnie płaski brzuch, tylko widac mięśnie. Może niektóe z was mylą mięsnień prosty brzucha, który widać na tym zdjęciu z oponą:o Nie wiem... Możecie przyjść i mnie zmierzyć:) Tym abrdziej, ze przez 6 lat uprawiałam lekkoatletykę, skakałam przez płotki i w końcu miałam tak mały procent tkanki tłusczzowej w organizmie, ze przez 3 lata w ogóle nie miałam okresu:o Więc nie wiem, jak mogę byc gruba... Ale spox:D🖐️

Gość wcale nie jestes gruba
Masz tylko bardzo male to wciecie w talii,ale nie zrozum tego jako bycie gruba,to nonsens.Masz taka talie albo z powodu takiej budowy ciala albo za duzo nieodpowiednich cwiczen jak bylo w moim przypadku ,po zmianie cwiczen i eleminacji tych ,ktore powodowaly rozrost miesni bocznych brzucha moja talia znowu jest super:) Jesli masz taka budowe sylwetki to nic nie zmienisz,wazne ze nie obroslas tluszczem i masz plaski brzuszek.

Gość ruchacz xxl
z opisu wynika, że jest normalna, kobieca talia, prawie 30cm różnicy. Zdjęcie jest robione do dupy, bo nie na wprost, tylko jakos od dołu. Nuacz sie zdjęcia robić:o🖐️

Gość ah ta taliaaa
hej! mam 64cm w talii mam 14 lat i 169cm ;) ćwiczę brzuszki zwykłe i ukośne;) schudłam narazie (2 tygodnie) 1cm;) ale i tak całkiem nieżlie...polecam brzuszki ,jazdę na rowerze;0 jazdę konną..(po 1h jazdy mam 2kg mniej ale to przez wycieńczenie) wykopy nog do gory w przód i w bok.... no i oczywiscie kręcenie biodrami;) pozdrawiam!!

Gość a jaaaaaaaa
ćwicze na pieska tj. jestem ćwiczona od tyłu i dzięki temu mam talię jak "osa". Polecam i moge podać adres Agencji

Gość allise
Należałoby dodać, że duże znaczenie ma budowa anatomiczna ciała. Talia 61cm i 89cm w biodrach oznacza, że jesteś szczupła...a te złośliwe uwagi to....chyba raczej zazdrość. Przy takich wymiarach różnica nie jest zbyt widoczna. Gdyby biodra były szersze , talia sprawiałaby wrażenie osy. Nie daj się prowokować tym złośliwym wypowiedziom. Proponuję, aby te super szczupłe gwiazdy tak normalnie, a nie na wdechu z maksymalnie wciagniętym brzuchem zmierzyły sobie obwód talii a później krytykowały. To takie typowo polskie i typowo kobiece.... Dla każdej z nas inny zestaw ćwiczeń, sposobów odchudzania, itp. bedzie skuteczny. Ważne by znaleźć swój własny. Czasem wystarczy trick modowy i...jest ok. A moze zapytajcie swoich facetów, myślę, że wiekszość z nich nie zwraca na to zupenie uwagi..... ;))) Wiecej uśmiechu!