Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczona

paznokcie zelowe

Polecane posty

Gość rozpieszczona

od roku robie paznokcie zelowe,zawsze wszystko idealnie sie trzymalo.Ostatnio, pracuje na szklanym tipsie,po kilku dniach on pęka wzdłóż tipsa,zdaża sie to takze u osob ktore wczesniej mialy mleczny tips i frencha,nie wiem dlaczego tak sie dzieje,caly czas pracuje na tej samej firmie-La Famme. prosze o pomoc .

Gość tez mi kiedys pekly wzdluz
dlaczego ? - badziewny zel - lub zla lampa mialam robione na 1 zarowkowej a te sa do dupy

z moich doswiadczen wynika ze szklane tipsy sa bardziej kruche,poprostu pod byle naciskiem lub uderzeniem o cokolwiek pekaja \"jak szkło\" ale jezeli jest dobry zel to powinien utrzymac tipsa i nie powinien sie zlamac tylko ewentualnie zostanie taka nie estetyczna rysa.Ogolnie nie polecam tych tipsow,nawet najlepszej firmy nie koniecznie sa dobre.Ja osobiscie mam Peegy Sage i tez pekaja

Gość el.ch
spróbuj też z lepszymi tipsami, ja mam szklane z abs, są elastyczne i ne pękają. Polecam esn, lub snc - te drugie cięzko dostać w Polsce, ale esn są drogie i bdb+++

Gość hhmmmm
Z tego co wiem, to one napewno nie są szklane, tylko przeźroczyste. A co do pękania, to dzieje się tak prawdopodobnie przez to, że są sztywniejsze niż naturalne i gorzej znoszą wszelkie uderzenia. Nie pracują plastycznie się wyginając tylko od razu pękają. Nie polecam...

Gość PAZNOKCIE WARSZAWA
PAZNOKCIE WARSZAWA Witam,od kilku lat zajmuje sie przedłuzaniem paznokci metodą akrylowa i żelową.Wszystkie chętne Panie zainteresowane pięknymi paznokciami zapraszam na w/w przedłużanie paznokci lub utwardzenie naturalnej płytki żelem.proponuje paznokcie klasyczne-naturalne,klasyczny french,paznokcie z wtopionymi ozdobami-hologramy,brokaty,siatka,koronka,folia,kruszona muszla...French-kolorowy,brokatowy...paznokcie zdobie ozdobami"sypkimi"jak i posiadam bardzo duży wybór wzorów z lakierów.proponuje równiez uzupełnienie,manicure biologiczny i cązkowy.Usługi wykonuje w salonie na Warszawskim Żoliborzu.dla wszystkich klientek z Kafeterii niższe ceny! szczegóły odnośnie konkretnych cen po wysłaniu zapytania na sandrus10@buziaczek.pl< /a>< /a>< /a> proszę o dopisek Kafeteria.Pozdrawiam i Zapraszam.Asia