Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzed

do żon ale nie wszystkich

Polecane posty

Gość sexy woman
Xyzed a może problem tkwi w tym ,że zbytnio unosisz się honorem gdy żona odmówi i odpowiadasz jej w taki sposób ,że w ogóle traci apetyt na sex? Może warto porozmawiać na ten temat przy lampeczce wina . Może warto "zakopać topór wojenny" i powalczyć o swoje małżeństwo i rodzinę dla Waszego wspólnego dobra , dla dobra waszych dzieci i dla tego co Was kiedyś łączyło . Może wcale jeszcze nie umarły Wasze uczucia .Przepraszam ,że się wtrącam ale odnoszę wrażenie ,że nie jest ci wbrew pozorom dobrze z tym co robisz.:-( i z tym co mówisz

xyzed on chyba nie ma dzieci? ale z tego co pisze to jeszcze cos TaM SIE TLI A WNIOSKUJE TO PO TYM ZDANIU:Jest mi jak jest i jest mi dobrze choć mogłoby być lepiej gdybym to z żoną mógł tak poszaleć.No ale cóż

Gość przepraszam ja tez się wtrące
a co jeśli odpowieć brzmi: kochanie ja nie chcę niczego zmieniać - tak jest dobrze

sexy taka próba też była i skończyła się komentarzem: co poruchać byś sobie chciał? :o I fakt czasami mnie męczy .to co robię ale dość szybko dochodzę do siebie.

jeśli nie macie dzieci(ale chyba macie ) to po co się męczycie oboje ?

moze za szybko wkroczyles po tym winku trzeba bylo poczekac chwilke dluzej i sama by sie rozochocila

Gość sexy woman
W takim razie w ogóle nie rozumię twojej Pani skoro odpowiada Ci w taki sposób

albo : wieczór leżymy sobie w łóżeczku, chce sie przytulić pozaczepiać odpowiedz: ZNOWU!!!

a ostatni hit to sex wyłącznie w sobote

Do wypicia winka nie doszło,bo komentarz był zaraz po propozycji. Dziecko? A owszem jest i dlatego,że za nim głupieje,to jeszcze się nie wyniosłem.

przepraszam ja ..... skąd ja to znam? Toż to stałe hity :(

no to rozumiem dlaczego jeszcze z nią siedzisz (chociaż nie z nia) ale o tym juz gadaliśmy na GG swojego czasu ,(stąd wiedziałam ,że masz potomstwo)skleroza męczy :)

my jesteśmy 4 lata po ślubie to ja nie chcę sobie nawet wyobrażać co będzie za kolejne cztery, a za dziesięć?

Na GG ? Toć ja tego obsługiwać nie potrafię :( Ale dziecko to potrafi ,że ho ho! Dumny tata jestem :)

To nie myśl co będzie tylko rób tak żeby było dobrze :) My już 20 lat po :o

Gość sexy woman
Przykro się słucha i czyta ,że osoby które łączyło dawniej uczucie tak się do siebie na wzajem odzywają . Jak można odpowiedzieć mężowi( żonie) : " a co znów chcesz poruchac?" Nic dziwnego ,że człowiek wbija na luz i przestaje sie prosić . Bogu niech będą dzięki ,że mój ciągle chce i ja też - ufff . Przeraża mnie taka rzeczywistośc w której dwoje małżonków mija się bez żadnego słowa i nie ma żadnej chemii między nimi . Jak w takej sytuacji żyć i być szczęśliwym ?

Gość od miłości do nienawiści jest
tylko 1 mleńki krok :-(

Gość sexy woman
Xyzed jaki jest twój i małżonki znak zodiaku tak z ciekawości pytam . Bo aż nie możliwe jest ,że tak ze sobą" żrecie koty ":-)

Wg znaków zodiaku to pasujemy do siebie ponoć idealnie czyli skorpion i koziorożec.

nie wiem co o tym sadzic, dziwne to kobiety tez maja poterzeby, nie wierze zeby nie maiala ochoty. inna sprawa jest to ze zeby sie chcialotrzeba jednak od czasu do czasu sie kochac stymulowac sie gimnastyka i spacery to tez pomaga

Gość sexy woman
a kto jest skorpionem ty czy żona ? Mój mąż to też skorpion a ja raczek hi hi

Gość sexy woman
a musze przyznać ,że skorpiony są chwała im za to "temperamentne " i wymagające ale i potrafia kochać

Gość sam jesteś piopierdolony xyzed
poczytaj dzieciaku( bo mężczyzną to zapewne jeszcze nie jesteś) topiki o żonach, których męzowie nie mają ochoty :p nie uogólniaj jak nie znasz życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co mają takie zrobic? też sie zbunotwać? :p Dla ciebie tylko zdrada jest wyjściem z każdej sytuacji, nie znasz życia dzieciaku! :p PS. jestem żoną-Skorpionicą :p

Gość zgłosiłam temat do usunięcia
zgłosiłam temat do usunięcia

Gość logi
niektore baby sa porypany, ja tez taka bylem ktoran jakikolwiek przejaw zainteresowania , przytukenei, calowanie, mowila cos w stylu, nie mam ochoty, chce mi sie spac itd itp, na szczescie nei jestem juz z nia i teraz jestem szczesliwy z super dziewczyna z ktora sobie szlejemy ihaha