Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc wszystkiego

mam dosc wszystkiego

Polecane posty

Gość mam dosc wszystkiego

Mam bardzo duzy problem a ciagnie sie on juz od lat . Mój problem to mieszkanie i brak finansów .Nie daje juz rady jestem załamana i to mało powiedziane .Moje zycie to nic wiecej jak same kłótnie z powodu mieszkania . Mam matke i ojca którzy stwarzaja piekło mi na ziemi , nie podoba im sie ani ja a ni mój maz i moje zycie . Jestem osoba która dazy do dobrego a zawsze dostaje to co najgorsze . Nie chce mi sie juz zyc .Mam wszystkiego dosyć . Psychicznie jest juz skonczona . Próbowałam juz wszystkiego z mezem ale z powodu pieniedzy nie stac nas na własne mieszkanie a na wynajecie nie ma mowy .Najgorsze jest to ze nic im złego w zyciu nie zrobiłam a ciagle maja do mnie pretensje . Nic mi tez nie dali , chca mnie się pozbyć bo wszystko chca dac mojemu bratu który wiele zła im wyrzadził , krzywd narobił a ja zawsze ich broniłam i co z tego mam ??Druga sytuacja jaka do tego dołaczyła to to ze mąż mnie zdradził bo nie mógł wytrzymac i na siłe szukał kogos kto mu zapewni dach nad głowa gdyz matka jego nieiteresuje sie od lat .Mamy dzieci ale to wszystko na mojej głowie z tego powodu mam trudnosci i brak pieniedzy bo nie zostawie dzieci bez opieki kiedy jestem w pracy . Nie mam nikogo blisko kto by mi mógł pomóc .Jestem zyczliwa osobą a co z tego mam ? Dlaczego to mnie spotkało takie zycie i za co?Nigdy nikogo nie szkrzywdziłam , nie zrobiłam nic złego a cierpie. Kiedy matka i ojciec maja problemy przychodza do mnie a tak mnie gnebią . Nie mam gdzie uciec od tego wszystkiego , brak jakiego kolwiek rozwiazania .Co robic dalej kiedy brak juz sił?

Gość taki typ rodzicow dobrze znam
, mozna powiedziec "uciekaj gdzie pieprz rosnie" ,ale nie amsz dokad.Do tego jeszcze maz, ktory okazal sie bardzo slabym psychicznie dupkiem i pod pozorem duszenia sie w domum znalazl sobie inne lokum. Szkoda ,ze nie zadbal pod tym katem i o was.Ciezka sytuacja, ale jedyne co mozna poradzic to starac sie za wszelka cene szukac rozwiazania, moze lepsza praca, ktora umozliwilaby ci wynajem mieszkania.Moze jakas zapomoga itp.