Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znieszmaczony Trochę

Nieogolone nogi dziewczyny

Polecane posty

Hej! Już którąś randkę z kolei moja panna miała nieogolone nogi... Problem w tym, że ona jest brunetka i ma mocne i kłujące te włoski...Takie dziwne uczucie jak sie wsadzi ręke pod spodnie... Zaraz pewnie powiecie"to po co wkładasz",ale... jej to sprawia przyjemnosc, masowanie nóg.... czy stóp... Poza tym to nieestetyczne, podwijam jej spodnie do masażu stóp a tu włoski ciemne sie zaczynaja :/ Jak jej delikatnie zwrócic uwage?

A jesteś pewny, że to jest dziewczyna ? :o czy aby napewno sprawdzięłeś wszystko pod spodniami ...???

Gość Ankaaaaaaaaaaaaaa
Ja to gole nogi :)

Hehehehe - a co ty myslałeś, że po dwóch spotkaniach to ona zaraz dla Ciebie będzie się maszyną ciąć - nie ten level....

Jakie dwa spotkania??:( Ehhh

Gość Nutrition sexy dupa...
o matko to sobie wyobrazam co ma w majykach.....ja codziennie sie gole...higiena....to podstawa Musisz jej to powiedziec...zaproponuj zabawe....co lubicie najbardziej u plci przeciwnej.....niech ona zgaduje co ty lubisz a ty co ona......za dobry traw buziak.....przyjemne z porzytecznym

Nutrition sexy dupa...-> Codziennie wieczorem czy rano ?? Przed czy po pracy ??

Kochany wstaje o pitej....prysznic...golenie...mycie wloskow....masaz piersi....gotowa do wyjscia z domu jestem o siodmej.....pachnaca........przez caly dzien....mozesz poprubowac jak chcesz...

Gość toproblem
to jest problem a nie brak higieny. ja golę nogi zawsze wieczorem i niestety rano mogą służyć za szczotę ryżową.......taka uroda (wątpliwa ) :(

problem jest wtedy jak sie nie dba.....mi wystarczy raz dziennie

Gość toproblem
tobie wystarczy a np mi nie. jak ogolę rano to wieczorem już drapię. przecież nie będę golić nóg kilka razy dziennie. i chyba nie powiesz mi w związku z tym, że nie dbam o siebie.

oczewiscie zgadzam sie z toba....ale one napewno nie sa dlugie tak zeby je widac bylo.....

Uffff jak to fajnie nie być kobietą :) I można podrapać się po jajkach, i pospac dłużej :D

Gość toproblem
no fakt, że ich nie widać. ale jakby mi ktoś rękę pod spodnie wsunął......hmmmm.......nie było by zbyt milusio

Gość fuuu
A są jakieś dziewczyny których włosków nie czuć,ani nie widać?

Gość AAAAAAAAAAaaaaa

Gość hehe chyba nie wiedziales
ze Polki nie gola nog, nie myja cipek i uzywaja najtanszych perfum :O

Gość partizip perfekt
ale spocone cipki są super.uwielbiam ten fetor:D:D:D

Gość AAAAAAAAAAaaaaa

Gość Ewelinnnka
Może ona nie wie, że tego od niej oczekujesz, mam pomysł wykup zabieg depilacji laserowej w salonie http://www.laserglamour.pl/ dla was dwojga idźcie razem będzie zabawnie na pewno się nie obrazi :)

Gość gość
a ja uwielbiam jak kobieta ma owłosione nogi, cipkę i dupkę. Lubię je takie pieścić, lizać, niuchać, walić... bardzo mnie to podnieca

Gość gość
Nie ty jeden to lubisz. Ja też uwielbiam ten widok. Chciał bym kiedyś poznać i mieć taką kobietę. Latem wiadomo by chyba ... ale resztę roku bym chciał by nie ruszała nic.

Gość gość
Mnie kręci taki widok ! Miałem kilka dziewczyn co nie goliły nóg i byłem wtedy w siódmym niebie.

Gość gość
Mieszkałem kiedyś na stancji z pewną brunetką Kasią przez ścianę. Była drobnej budowy, biust coś koło B. Zawsze, ale to zawsze chodziła w spodniach. Kiedyś zrobiliśmy sobie kolejną z rzędu bibkę i zapytałem ją o to. Odpowiedziała, że zwyczajnie lubi i woli spodnie, bo mniej ją to krępuje, a powodem jest nadmierne owłosienie, a ona nie ma sił z tym walczyć, bo to jak walka z wiatrakami i zwyczajnie jej się nie chce. Niedługo potem weszliśmy w zażyłość i przekonałem się na własne oczy o czym mówiła. Wokół sutków miała włoski, które przeważnie wyrywała, ale od pępka to było wręcz niemożliwe, taki gąszcz się zaczynał. Niejeden facet tak nie ma. Osobiście wolę kobiety niegolone, ale ta była jedyna w swoim rodzaju, małpeczka jedna :D Szkoda, że życie nas rzuciło w różne strony: mnie do Szwecji, ją do Anglii w okolice Leeds. Och tak Kasiunia, boberek jak podusia :) A, jeszcze dodam, bo to ważne: w najmniejszym stopniu nie miała kłopotów z higieną, zawsze czyściutka. Brzydkie zapachy wynikają z potliwości i niedbalstwa, nie z owłosienia. A wiem co mówię, bo zdarzyło mi się spotkać łyse śmierdzielki, niestety.

ciekawe dlaczego mezczyzni nie gola nog.. skora sa tak wymagajacy wobec kobiet, powinni rownizez depilowac wlasne owlosienie. my tez gladzimy wasze owlosione nogi :P jakos do tej pory nie zauwazylam tematu "nieogolone nogi mojego faceta" ... ;)gosc: na trzeciej randce oodchylilam nogawke spodni, dotknelam nogi mojego faceta i o zgrozo!!!! okazalo sie, ze jego nogi sa owlosione ;) zrobilo mi sie niedobrze. tresc zoladka podjechala mi wysoko i utkwila w gardle. oczy wyszly na wierzch.. tymczasem on wyjal fi/juta i chcial abym zrobila mu loda. zobaczyl lzy w moich oczach i zrezygnowal... a tak chcialam. naprawde tak bardzo chcialam w koncu to zrobic. i co??? nic z tego. gardlo zawalone przetrawionym obiadem. ani polknac, ani wypluc. randka zmarnowana. wszystko przez nieogolone nogi mojego faceta. poradzcie prosze, jak mu powiedziec zeby ogolil nogi, bo inaczej nie zrobie mu loda. tylko w jakis delikatny sposob. bo tak po prostu to przeciez juz napisalam. boje sie, ze sie obrazi i strace szanse na wylizanie okazalego fij/utasa.

Na kolejną randkę umów się w gabinecie medycyny estetycznej i zafunduj jej laserową depilację ..nie tylko nóg ;) Może zabieg trzeba będzie powtórzyć, ale problem na długie tygodnie z głowy :)

Gość gość
Uwielbiam mocno zarośnięte, nieogolone ci/pki. Jeśli chodzi o nieogolone nogi i pachy u kobiet, to też mnie to kręci (kiedyś kobiety się nie goliły i było jakoś dobrze). wkch@wp.pl

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji