Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filo Zofia

Co jeszcze nie zostało powiedziane....

Polecane posty

Gość normalnych facetów juz nie ma
chyba wszystko juz było i to zycie erotyczne na kafeterii zaczyna byc nudne zreszta zaczyna tu przybywac coraz wiecej jakis zboczenców, pedofili i innych maniaków sexualnych

Na szczęście nie pojawiało się często hasło typu; sram na klatę itp itd. A ogólnie może być.

Gość jest taka kwestia
dlaczego seks przed slubem jezt zly? bo ksieza chca w ten sposob zachecic, zeby modzi ludzie jak najszybciej sie pobierali aby uprawiac seks, a tu ludzie twierdza co innego ze seks przed slubem nie jest zly i niestety nie dochodzi niejednokrotnie do slubu na czym traca ksieza. Takiej kwestii chyba nie bylo nie? :) Co o tym myslicie? Wszystko jest pod pretekstem seksu, seks jest ludzka rzecza dla mnie i nic tego nie zmieni.

Tylko mi nie mów, że Ci się to nie podoba ;) Nota bene: na forum nikogo nie udalo mi się poderwać, mimo usilnych zabiegów :o

Pierwszy raz się spotykam tutaj z tym, by ktoś mnie chwalił. Zwłaszcza, że wykluczony z grupy jestem :o

na własne oczęta widziałam(jak czytałam) napewno tak było , no mówię ci;)

xyzed --->czy my sie znamy skoro mówisz o moim awatarze ? ? :P OrAnVag, musisz sie więcej starc bys stał sie bardziej wyrazizst :D ja niczym kret, nic nie widzę :P

Mi też zdarzają się przywidzenia ;) Generalnie i tak nie rozumiem zarzutu :o kręci mnie FiloZofia i tyle :classic_cool: Dotąd myślałem, że kobiety takie niejednoznaczne i zwiewne są w sposobie myślenia, a tu proszę - jaka bezpośredniość. Czy aby usprawiedliwiona? :classic_cool:

Filo Zofio przecież bywam tu i tam więc skąd to zdziwienie? Jeszcze kilka osób stamtąd też tu widziałem.

czasem trzeba być bezpośrednią :) ale ja się w nic nie wcinam tylko tak mi się przypomniało

OrAnVag --------- > po latach pisania i czytania postów a na tematycznych forach czlowiek juz niejedno przeczyta i wyzbywa się zakłamanej pruderii :P A pozatym tutaj jesteśmy tylko cieniami, wiec możemy pisać wszystko, jest to pewnego rodzaju zabawa w słowa, gra w słowa i nie koniecznie musi pokrywac się z rzeczywistością :) 🌼 xyzet-----> ale ty chyba w przebraniu bo nie kojarze tego nicka ;)

A bo ja nicka dopiero dziś zaczerniłem ,a tam byłem pomarańczowy :)