Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no po czym

Po czym poznac ze facet bedzie mial za chwile wytrysk?

Polecane posty

Gość ioiugiyfi

Gość ktos jeszcze
?

Gość i bardzo
szybko oddycha

Gość mogłabyś powtórzyć pytanie

Gość gość
to proste, mruzy oczy, przyspiesz mu się oddech, pchniecia stają się jeszcze mocniejsze ,pewniejsze chce włozyc swojego penis lasce w pochwe najgłębiej jak może

Gość staralaska1
najlepiej wyczuć u Faceta zblizający się wytrysk trzymając palec w Jego odbycie, tak jak kobieta "mruga" zwieraczem podczas orgazmu, tak samo Facet najpierw ma skurcze zwieraczy, wtedy zaczynaja pracę mięśnie odpowiadające za przetłoczenie nasienia z jąder do cewki moczowej, najlepiej jak twój palec jest na tyle głęboko, że dotykasz Jego prostaty, wtedy naprawdę bardzo to czuć.. z kilkoma moimi partnerami urzadzalismy zawody czy jestem w stanie uchwycic ten moment.. oczywiscie facet musi tam być czysty

Gość gość
Maz wtedy pcha bardzo mocno i gleboko, az czasem zaboli. Jezeli robie mu loda, to przestaje kontrolowac moj komfort, tylko ja musze pilnowac, czy nie wlozy mi penisa zbyt gleboko i nie docisnie glowy 'po same jajka' ;) Spina sie, zwłaszcza miesnie brzucha. Jajka twardnieja, podnosza sie do gory, penis maksymalnie twardnieje, robi sie gruby i naprezony. Z glowki powoli cieknie plyn, preejakulat. Przy seksie od tylu podnosi mi biodra zeby mu bylo no... wygodnie mocno zerznac :P