Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do facetów

Do wszystkch facetów

Polecane posty

Gość do facetów

Powaliła mnie dyskusja na forum Zdrowei i Uroda...:o Co sądzicie na temat tego zdjęcia: http://img244.imageshack.us/my.php?image=zfk5.jpg Dziewczyna wkleiła to zdjęcie, żeby pokazać, ze da się dużo ćwiczyc i mieć szczupłą talię. Ma 170cm wzrostu i 61 cm w talii, 89 w biodrach. A jadą po niej, ze ma gruby brzuch itd.:O A z koleji inna laska podała swoje wymiary, że jest normalna- tzn. ani gruba ani chuda: "Mam 168cm wzrostu, 51kg, w biuście- 86 pod biustem-70 w talii-61cm w biodrach-88cm." A wszyscy po niej jadą, ze jest szkieletorem i że faceci na takie osoby w ogóle się nie patrzą, bo nie znoszą takich szkieletorów, tylko wolą większe laski... Ale skoro dla niektórych talia 61 cm i trochę mięśni to już WIELKA baba:o Czy to prawda, ze wolicie większe kobiety? Czy jak ktos jest szczupły, to nie jest atrakcyjny?

Gość bo ma gruby brzuch

Gość do facetów
no ale mozna miec 61 cm w pasie i byc grubym?:) Poza tym skoro dla was 61 cm to jest dużo, to znaczy, ze jednak lubicie tylko bardzo chude laski? Bo juz nic nie rozumiem...

Gość 61 to malutko
tu nie pisza faceci tylko zazdrosne baby wiec sie nie przejmuj

Gość ale to są mieśnie młotki
a tłuszcz:o Widac dokłądnie talie i wszystko, spójrzcie z boku. Wiecie w ogóle, jak wyglądają i gdzie się znajdują mięśnie brzucha?:D

Gość do facetów
Nie przejmuje się, ale sama staram się byc szczupła. I nie rozumiem, dlaczego jedni mówią, ze ktoś jest wielorybem, a inni, że ta sama osoba jest szkieletem:( To jak mam wyglądać...?:( Nie obchodzi mnie, co faceci myślą, ale śmieszą mnie takie argumenty, że wszyscy faceci patrzą tylko na duże laski... A z drugiej strony głupio, że jak ja np. mam 65 cm w talii, top inni uważają mnie za grubasa:(

Gość 61 to minimum
widocznie fotka wyszla niekorzystnie mowia ze gruby bo miesniami rozbudowany...ja waze 63kg miesze 160 pewnie i jestem za duza ale mi sie podoba i facetom tez;) czy towazne ile cm i gdzi efaceto to nie obcodzi, lubia duze kobiety i biust krągle tyleczki itp.lubia to czego sami nie maja

Gość do facetów
No tak... Czyli to oznacza, ż ejestem za chuda, zeby podobac się jakimś facetom, ale dla kobiet nadal jestem za gruba...:o