Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polo-cocta11

jak zerwac z dziewczyną?

Polecane posty

Gość polo-cocta11

bardzo kocham swoja dziewczyne ,ale jej uczucie do mnie raczej napewno wygasło, nie chce żeby sie już ze mną męczyła na siłe, wiec chyba najlepiej bedziejak sie rozstaniemy, ale jak to zrobic??

Gość polo-cocta11
nie zerwała ze mną, jesteśmy dalej razem, ale jak mam zerwac z kims z kim przeżyło sie tyle cudownych chwil:(

Polo-cocta-- przecież to Ty znasz najlepiej swoją dziewczyne, a nie my! A w sytuacji ogólnego poszanowania drugiej strony, uczucia które było i tych wspaniałych chwil-jedynym słusznym rozwiązaniem jest szczere porozmawianie z Nią!

Btw. I oczywiście powiedz jej wszystko na temat swoich uczuć, przypuszczeń, etc-tak jak to w skrócie przedstawiłeś tu na początku! Powodzenia!

Gość polo-cocta11
fajnie by było powiedziec: ej mała z nami koniec!! ale jak sie kogos kocha jak warita to te słowa łatwo nie przechodza przez usta

A swoją drogą tylko poprzez taką rozmowe dowiesz się co ona czuje i myśli-bo nie zawsze nasze przypuszczenia są trafne! No i nie mów na wstępie, że chcesz porozmawiać o rozstaniu, tylko powiedź o swoich domysłach, uczuciach, a Jej reakcja będzie najlepszą odpowiedzią!

a ja mysle ze wolisz zerwac zanim ona to zrobi i myslisz ze zachowasz twarz w ten sposob, co?

Gość polo-cocta11
zrobiłbym dla niej wszystko nawet kosztem tego że musiałbym odejsc od niej, byle jej było dobrze....

A ja myśle, że w sytaucji gdy ludzie są poważni (wypowiedź autora świadczy, że podchodzi do tematu serio), nie ma miejsca na kalkulacje kto zerwał ... bo to dziecinne! I jeszcze raz Ci powtórzę, nie dowiesz się co o ona myśli i czuje o tej całej sytuacji jeśli nie porozmawiasz z Nią! a to czy po tym co usłyszesz nadal będziesz chciał zerwać to już inna historia!

Gość polo-cocta11
porozmawiam z dnia dzis jeszcze raz, może tym razem nie skonczy sie to kłótnia:(