Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę odpowiedzcie

Jestem w 26 tygodniu i od dwóch godzin kłuje mnie w podbrzuszu

Polecane posty

Gość Proszę odpowiedzcie

Kłuje mnie w podbrzuszu dokładnie po lewej stronie.Kłucie jest silne i bolesne.Wcześniej były rzadsze ale teraz zaobserwowałam że pojawiają się co minutę lub pół minuty.Boję się czy to coś poważnego. Nie bagatelizujcie proszę mojego pytania.

Gość Proszę odpowiedzcie
Ja zawsze staram się odpowiadać na każde pytanie a tu widzę że żadnego odzewu. :(

Gość eeeeeeeeeeeeeeee
nie martw sie przejdzie, idz sie zalatwic tzn do wc :) moze to od kupy

nie bagatelizuj tego.. jak masz wątpliwosci, leć do lekarza! ja poroniłam w 21 tyg. i wczesniej tez miałam bóle i zwiększoną ilość śluzu.. Z ty, że mnie tez bołał krzyż. Ale jak masz tylko jedne objaw, to moze to rozciągająca się macica, wiązadła.. ale nie bagatelizuj tego.

Gość czasem moze kluc
ale lepiej chuchac na zimne...zadzwon do swojego ginekologa i tel. powiedz...bedziesz miec pewnosc, albo idz do lekarza, a przede wszystkim rozluznij sie...uspokoj...

Gość tylko na chwilke
do lekarza natychmiast to moze byc wszystko od nerwobolu do zagrożenia wczesniejszym porodem

Gość Proszę odpowiedzcie
Dzieki za odpowiedzi.Mój doktor ma wolne.Jak kłucia nie ustąpią to pojadę do szpitala.

Gość klara05
jesli tylko masz taka mozliwosc zadzwon do swojego lekarza, ale przede wszystkim nie panikuj...spokojnie, jesli nie ma plamien to moze byc rzeczywiscie powiekszajaca macica bol brzucha moze towarzyszyc przez caly okres ciazy...najlepiej byloby skonsultowac te klucia z lekarzem powodzenia! bedzie dobrze! 🌻

Gość nostraaadamus
a moze w tym czasie mialabys okres i kluje Cie jajnik? Ale skontaktuj sie z lekarzem.

Gość omeska
Dominum.....jak to poroniłaś w 21 tc?Przecież to straszne!!!Współczuje.

ja też takmiałam i w takim wypadku brałam nospe forte , jak jedna niepomagała to wtedy drugą. mój lekarz mi później powiedział że jakbym sie dodzwoniła(a nie mogłam bo był zajęty)to tez by mi to polecił. a kłócie miałam takie że jak mnie zgieło w pół to nie mogłam sie wypprostowac na łożuku.

Gość aga2666
ja tez to mialam w 21 tc to sa wiazadla i tez sie niele wystraszylam.Mi pomoglo ze usiadlam i mo9cno pokulilam do siebie nogi w ciagu 25 min przeszlo.Bedzie oki pozdrawiam

hejka, j atez jestem teraz w 26 tyg, tez mam kłucia ogolnie calego brzusia, byłam we wt u gina u mnie akurta jest ok, ale jesli mi cos spedza sen z powiek od razu dzwonie do mojej giny glowa do gory bedzie dobrze

Gość ewelcia234
Mnie też raz pobolewało z lewej strony i wyladowałam w szpitalu. Odkleiło mi sie łozysko od wczesniejszych skurczów,bo to mogą być własnie skurcze.Więc lepiej nie bagatelizuj,wiem z doświadczenia i jedź do szpitala.Lepiej sie upewnić czy wszystko ok,niz potem miec do siebie żal,że odpowiednio wczesnie sie nie reagowało.Powodzenia