Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asega

Siedze tu dziś od 9 rano!!!!!!!

Polecane posty

Czuje że przegięłam.Dziś w pracy mam totalny zastuj , więc siedze tu juz 6 godz. i zaczynam mieć paranoje.KONIEC Z TYM!! A najgorsze jest to że musze siedzieć w pracy do 17 , a ręka mi drży jak chce wyłączyć kompa :( Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie zaraz zapuszcze tu brodę i pokryję się grubą warstwą pajęczyny.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D o to juz lista obecnosci zwiekszy sie z 23 na 24 osobników ;)

Pozwól sobie na odrobinę szaleństwa i zapuść w tym czasie paznokcie ;) A tak w ogóle, to co robisz w tej pracy poza rzecz jasna wysiadywaniem ?:D

Chyba poproszę moderatora żeby mnie zbanował.Sama jakoś nie mam odwagi was opuścić.Miękka jestem....szlag by trafił. A mogłabym w tym czasie np.pośpiewać albo miejsce pracy wysprzątać

Poza siedzieniem na kafeterii do moich obowiązków w pracy należy badanie słuchu. Ale dziś żaden emeryt ani rencista mnie nie odwiedził.... A szkoda bo przez lata nauki w szkole tyle o wojnie sie nie dowiedziałam co pracując tutaj:)

Hmmm... badanie słuchu. Nie czekaj na emerytów, zrób sobie sama dobrze ! ;) Do 17. jeszcze godzina. Weź sobie ciepły tuszzzzzzz ;)

A wiecie ze jak sie tak siedzi i bezmyślnie patrzy w tło kafe to te listki zaczynają sięruszać??

Gość ooo maatko
to juz paranoja jakas