Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioleczek17

CIĄŻA?

Polecane posty

Gość anioleczek17

hej! pomozcie mi prosze!!!! :( od kilku miesiecy mam okres reguralnie co 24 dni.. kochalam sie z moim chlopakiem (stosunek przerywany) dnia 16 cyklu... to mam nadzieje ze to juz było po dniach plodnych.. ale dzis juz jest dzien 28 i okresu nadal nie mam!!!!:( boje sie ze to moze byc ciaza.od paru dni juz tylko placze i o niczym innym nie mysle... w dodatku bola mnie troszke jak sie budze z rana jajniki i mam biala wydzieline z pochwy.czy to moga byc objawy ciazy? prosze pocieszcie mnie! i jak narazie boje sie zrobic tes ciazowy

Gość nostraaadamus
hmmm... troche nieodpowiedzialne z Twojej strony oceniac dni plodne na podstawie dnia cyklu a nie sluzu i tempki... Nie wiem co ci napisac, bo w moim przypadku to co piszesz towarzyszylo ciaży....

Gość anioleczek17
sluz mialam taki gesty i zolty czyli jak jajko ( a czytalam ze taki jest w dni plodne) dnia 12-13... hm wiec? aha i zapomnialam dodac ze moze mialo to jakis wplyw ze kochalismy sie dzien przed dniem kiedy mialam okres dostac? moze sie przez to przesuwac?

Gość NIKI..
ZROB TEST NAJLEPIEJ Z RANA:)

Gość moze moze
to kochalas sie 16 dnia cyklu, czy dzien przed okresem??? a moze Ty zle cykle obliczasz??? Kup test i bedzie ok, przynajmniej szybko poznasz odpowiedz, my tu na kafe jasnowidzami nie jestesmy wiec ciezko stwierdzic, a na przyszlosc poprostu sie zabezpieczaj