Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaśniutenka

paluszki w dupci

Polecane posty

Gość ciaśniutenka

witam wszystick mam ptanko zarówno do dziewczyn jak i do chłopaków mam 17 lat wczoraj gdzy sie kąpałam ogarneła mnie nieoparta chęć spróbowania namiastki analu dodam ze ogólnie jestem dziewicą!!na początku było cieżko i bolało ale gdy zwilrzyłam paluszka balsamem do ciała wszedł lekko i dość głąboko robiąc to coraz szybciej dołorzyłam kolejnego palca robiłam to moze 5 minut i przyznam ze to fajne przeżycie!!czy wy tez czasem to robicie???

Gość ciaśniutenka
dupa pękła nie ma dupy - kononowicz zliwkodował !

dziewczyno jestes dziewicą(choc nie wątpie ,że wiesz jak sobie zrobic dobrze samej) nie miałaś jeszcze faceta w sobie nie wiesz jak to jest w czasie normalnego seksu a juz cie kusi anal . spróbuj pierwszego z żywą istota a pózniej decyduj co będzie dalej . bez pretensji , ogólna ocena sytuacji

Gość ciaśniutenka
nie prosze o ocene tego co napisałam tylko prosze o odowiedz tak lub nie!!a jeśli tak to czy wam również to sie podobało

Gość light
Ja lubię deliktną penetracją pupci paluszkami tylko wtedy kiedy jestem bardzo podniecona i mokra. Jest świetnie;)

Gość ciaśniutenka
light dzieki za odpowiedz pozdrówka

Gość determinator
A co chłopacy mają do tego???

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:o Kiepska prowokacja napalonego gimnazjalisty:o Nikt tak nie robi, koniptrzepie:O Zanim napiszesz jakieś brednie, to spróbuj sobie sam nalaż żelu pod proysznic na palec i wsdzić to do dupy:o Chyba cię pojebało... Jak lubisz takie zabawy, to następnym razem posyp sobie jelito solą, jak cie bawią zabawy z mydłem, debilu:O🖐️