Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

CO ZROBIC GDY FACET NIE OKAZUJE UCZUC??

Polecane posty

[23.11] 18:41 Emilka004 Mam kochanego mezczyzne... Jest dla mnie wszystkim... Ale niestety jak to bywa z takimi facetami ma jedna wade,nie okazuje mi uczuc, musze prosic go o to aby powiedzial mi czy mnie kocha itp. Jak moge na niego wplynac? Rozmow na ten temat bylo juz bardzo duzo ..czasami jest lepiej ale i tak wraca to co bylo ;/ ===>help [23.11] 18:44 oreore Mężczyźni boją się okazywać uczuć słownie; wolą pokazywać je czynami Hmmm...ale jeśli i czyny są niewidoczne to znaczy, że ma amnezję uczuciową [23.11] 18:47 jolcia activia ja mam podobny problem i caly czas mu wierce dziure w brzuchu ze on juz chyba mnie nie kocha , ze juz chyba mu sie nie podobam itp. a on zawsze stwierdza ze skoro tak mysle to nie mamy sie po co spotykac i ze wogole cos sobie uroilam. moze w koncu trzeba zrozumiec facetow? ze oni nie lubia nam takich rzeczy mowic? a czemu oni nas nie chca zrozumiec? ze my potrzebujemy takich rzeczy;( [23.11] 18:48 Emilka004 No to mnie nie poczieszyles/as ;// [23.11] 18:50 Emilka004 Probowalam juz nie patrzec na to i sama mu okazywac tyle milosci ile tylko moglam..ale to nie jest na dluzsza mete,mi jest poprostu przykro ;/ [23.11] 18:51 nie ten dział idź na życie uczuciowe. [23.11] 18:51 Emilka004 czyli? [23.11] 18:53 jolcia activia oj, nawet niewiesz jak bardzo Cie rozumiem ja czasami przez to placze, a czy oczekuje naprawde az tak wiele? tylko czasami aby powiedzial cos milego, co wywola usmiech na mojej twarzy, a wg niego wystarczy to co uslysze od niego tylko w lozku jak to powiedzial moj znajomy, tacy faceci zaliczaja sie do gatunku takiego, ze jak raz cos powie to jest oczywiste i nie musi sie z tym caly czas powtarzac [23.11] 18:54 kiss Proponuję dziewczyny przestańcie zeracać uwagę na facetów, zajmijcie się własnym życiem, nie proście o chwilę uwagi, czułości... Jak facet zobaczy, że doskonale radzicie sobie bez jego adoracji rola bardzo szybko się odwróci i to on będzie biegał za Wami. Spróbujcie... [23.11] 18:54 jolcia activia z jednej strony mozna tez to tutaj zamiescic, gdyz takie cos niestety ale troche niszczy zdrowie i mozna popasc w jakas depresje

Kiss widze ze jestes typem osoby ktorej nie zalezy na tym aby pozostac przy drugiej osobie na dluzej ... Ja nie potrafilabym olewac mojego facet bo kocham go nad zycie i nie napisanie mu smsa lub zadzwonienie bylo by dla mnie ciezkie ,a wiem bardzo dobrze ze nie nazucam mu sie bo on sam kiedys powiedzial ze ciezko by bylo mu bez tego

Gość jolcia activia
Emilko a czy Twoj facet tez sie na Ciebie denerwuje jak "prosisz" go o ta krople uczuc? chyba trzeba jakos sprobowac rady kiss

Mu sie wydaje sie jest wszystko ok i wkurza sie czasami bo ja juz nie wytrzymuje i kloce sie z nim o to

Gość jolcia activia
Emilko wiesz , nie chodzi o nie pisanie i olewanie, tylko o taki bardziej rzeczowe podejscie, takie samo jak on ma do Ciebie. a wiesz jak jest u mnie, bo czasami wlasnie tak robie , pisze rzeczowe smsy itp bez zadnych calusow, buziaczkow .... i on zawsze sie mnie pyta wtedy czy jestem zla na niego

A co do rady Kiss = moze jest w tym jakis sens ,ale od razu przypomina mi sie moja kozezanka ktora wlasnie tak samo traktuje chlopakow i nie moze sobie znalezc tego odpowiedniego i rani tych naprawde wartych uczucia... Ja jestem inna i nie potrafie tak

Jolcia to sie zgodze z toba , bo gdy juz wpadam w dola(z tego powodu) to nie pisze milych smsow i wtedy ona zaczyna , wtedy ja miekne i tez mu pisze (po dluzszym czasie) i znou jest to samo