Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudziaesfe5t5trt45ete54

jak przyciemnic brwi?help!

Polecane posty

mam bardzo jasne brwi,takie pomaranczowe.wlosy mam bardziej kasztanowe i glupio do wyglada.henne boje sie zrobic bo jak sobie pomysle ze wyjda jakies ciemne to mnie ciarki przechodza.poza tym chyba nie stac mnie na to zeby co miesiac chodzic do kosmetyczki.wiec chcialabym je przyciemnic jakos za pomoca kosmetykow...nie wiem jakas kredka?zupelnie sie na tym nie znam.

Gość ja też próbowałam
słuchaj jest kilka kolorów henny, nie zawsze wychodzą brazylijskie ciemne brwi, to zależy od tego jak włos chłonie hennę i od ilości trzynmania henny na brwiach lub rzęsach jeśli wyjdzie za ciemna można rozjaśnić ją wodą utlenioną, a jej koszt wcale nie jest duży maks jakieś 10 zł może mniej

no kurcze sama nie wiem.wiem ze sa rozne odcienie henny ale tez nie kazda kosmetyczka ma takie umiejetnosci zeby dobrze dobrac kolor.a niestety nie znam zadnej sprawdzonej.a co ile mniej wiecej musialabym farbowac te brwi?i czy kolor z nich schodzi jednolicie?to znaczy czy nie bedzie tak ze w jednym miejscu beda jeszcze ciemniejsze a inne jasne?

Gość gbc
ja chodzę tak mniej wiecej raz na trzy tygodnie. z brwi henna schodzi po równo, nie ma miejsc ciemniejszych czy jeśniejszych. na rzęsach czasem mam "pasemka", tzn jedna rzęsa już jest ajasna, a druga jeszcze ciemna, ale to widać tylko jak sie dokładnie przyjrzę w lustrze. idź, spóbuj - nawte jak Ci zrobi za ciemne, to w domu mozesz spróbować je domyć wacikiem z wodą (tak kosmetyczki zmywają), ew. spróbować z wodą utlenioną (to juz w ekstremalnej sytuacji).

Gość gbc
jakbym ja tylko brwi robiła, też pewnie bym w domu sobie robiła, ale rzęsy???? niee, odpada przy moich zdolnosciach bym miała całe oczy zapaćkane ;) no i płacę nie kilkanaście złotych, a równe 30. ale mojej kosmetyczki bym nie zamieniła na żadną inną :)