Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariia

JESTEM SAMOTNA

Polecane posty

Gość mariia

Witam.Mam 24 lata,jestem studentka,pracuje,od 3lat mieszkam sama.jestem atrakcyjna i inteligentna dziewczyna.Mam przyjaciol i rodzine ale jestem samotna.Trzy lata temu bylam w stalym zwiazku,kochalam go i to bardzo ale on mnie zostawil dla innej.Od tamtej pory nie moge znalezc sobie nikogo,wplatuje sie w zwiazki ktore nie maja zadnej przyszlosci.Raz jestem kochanka albo dziewczyna na jedna noc -doslownie.Pozwalam sobie na to,usprawiedliwiam siebie,zawsze mowie ze to ostatni raz -i tak w kolko.Juz mam dosyc takiego zycia,chce sie z kims zwiazac,chce sie buzic u boku kochanej osoby.Potrzebuje milosci jak tlenu.

Gość cierpliwości
nic nie dzieje sie od razu ani w tym czasie, w którym akurat chcemy. Na pewno spotkasz swoja miłośc. Czasami trzeba poczekać. Nie stresuj się aż tak bardzo, wyluzuj trochę, pracuj, spotykaj sie z ludźmi, badź otwarta na ludzi. Bądź cierpliwa, nie zadowalaj sie namiastkami.

Gość mariia
nie twierdze ze tak nie jest,ale zludzenia o ksieciu z bajki mam juz za soba

Gość mariia
To nie chodzi o to ze szukam milosci na zaraz,tylko moja cierpliwosc jest juz na skraju wyczerpania.

Gość mariia
Zle mnie oceniasz!!!

Gość agzzz
Tak to smutne. 3 lata nie masz faceta, co jakiś czas przelotny romansik. Nikt Ci nie kazał pakować się w idiotyczne związki, prawda? Może tak...zacząć się szanować?:) Oczywiście bez obrazy

Gość mariia
Oceniacie mnie znajac zarys mojej przyszlosci.Tak naprawde nie znacie mnie i nie macie prawa oceniac mojej osby na podstawie krotkiego tekstu.

Gość agzzz
To po co ten topik? Jesteś na forum i mamy prawo Cię oceniać. Ja Ciebie oceniam tak a nie inaczej. Mogę się mylić, ale z tego co napisałaś innych wniosków wyciagnąć się nie da.

Gość mariia
Wiem,chyba dlatego to napisalam zeby ktos w koncu przemowil mi do rozsadku.Zalosne ale potrzebuje takiej krytyki na moj temat,moze wkoncu sie opamietam i zrobie cos ze swoim zyciem.

Gość reug
wg mnie jestes puszczalska... sama pisalas o sobie "kochanka na jedna noc"

Gość sfgs
sorry, ale który porządny i fajny facet chciałby mieć kobietę, która miała przed nim wielu na jedną noc?

Gość mariia
Nie jestem poszczalska i nie mialam wielu facetow!!!

Gość mariia
Wydaje mi sie ze to jest naj mniej istotne-skad jestem.

Gość Wedrowiecc
Nie gniewaj sie mariia ale jestes....materialem odpadowym dla kogos kto szuka czegos prawdziwego.

Gość mariia
"materialem odpadowym"dzieki.

Gość ja Ciebie rozumiem...
po zdradzie faceta bardzo chciałam znów kochac i być kochana.. na poczatku zwiazki były ok ale za mało było w nich poczucia bezpieczenstwa.. szybko konczyłam te zwiazki..nieraz zdarzało sie ze zostawiałam ich po pierwszej wspólnej nocy... dopiero mój przyjaciel powiedział ze nie tędy droga przestałam szukac na siłę przestałam się wiazać z pierwszym lepszym facetem....i odnalazłam szczescie miłosć...i teraz jestem bardzo szczęsliwa:-) radzę Ci byś przestała sie pakować w zwiazki które skoncza się szybciej niż zaczną...daj sobie czas dużo czasu... az miłośc sama do Ciebie przyjdzie..

Gość Wedrowiecc
A czego oczekiwalas - oklaskow? Nie jastem swiety, ale nie chcialbym Ciebie nawet poznac. Sa granice. Jestes ostrzezeniem dla innych. Spotkalem wiele kobiet jak Ty. Pozostaje zawsze ten niesmak. Wybacz mi, ale tak uwazam.

Gość mariia
Masz prawo tak sadzic, zasluzylam sobie na to,nie twierdze ze tak nie jest.Nie mam ci tego za zle.

Gość mariia
Nie olalam ciebie!!!

Gość mariia
przepraszam jestem ze Szczecina.

Gość Wedrowiecc
Byc moze kiedys bylas cudowna dziewczyna, ktora "crossed the line" nie myslac, ze nie ma powrotu. Ja tez nie jestem dumny z tego czym bylem. Szukalem jak Ty. Zabawa polega na tym, ze znalazlem. Najsmieszniejsze jest to iz zycze jej czegos lepszego niz takiego czegos jak ja. Dalej bede szukal, tylko wiedzac, ze lepiej nie znalezc.

Gość mariia
Wiecie nigdy nie myslalaw o sobie w kategoriach-dziwka,blachara,material odpadowy itp.Jestem przekonana ze nie jestem zadna z tych osob i napewno nigdy nie bede.Macie prawo myslec inaczej-po to tu jestem.A pare slow krytyki przyda sie.

Gość Wedrowiecc
Jakby nie bylo; zycze Ci duzo szczescia i tego zebys kiedys znalazla to czego szukasz. Zycie ma wiele "lines". Ja naprawde nie musze wszystkich rozumiec

Gość mariia
Dziekuje.

Gość ja Ciebie rozumiem...
chyba jest róznica medzy tym ze kobieta wybiera sobie facetów na jedną noc bo chce się zabawić...a kobieta która pragnie bliskosci czułości chociaz na jedną noc... jestes tym drugim typem osoby? ludzie się zmieniają jesli tylko pragną tych zmian.

Gość mariia
Tak masz racje zdecydowanie jestem tym drugim typem kobiety.Dzieki za zrozumienie.