Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

erotyczny

Polecane posty

A jeżeli ten wieczór nie jest smutny, to czy też powinnam mieć na cos szczególną ochotę ?? No poza dobrym bzykaniem ;)

no i o tym właśnie staram sie brzdękać cały dzień . i jak tu znależć chętnych 😭 nikt nie odczuwa potrzeby blizszego kontaktu cielesnego z odmienną płcią . normalnie mam doła , jak ten świat jest stworzony ,że oni ruchają kiedy chcą , a my nie możemy 😭

lusia kurna jade do ciebie:D wiozę szampana(3sztuki na początek off course) chłopców wychaczę po drodze:D

Jankesa, ja mogę, bo on jest zawsze chętny, tylko, że mi sie juz nie chce po całym dniu pracy i aerobicu+step. :(

odpuść sobiue ten aertobić :) przy dobrym sexie tez stracisz te kalorie . a jeszcze on będzie milej nastawiony:)

jankesa - obowiązkowa jestem. :D Odpuszczę aerobic Odpuszczę kosmetyczkę Odpuszczę makijaż Odpuszczę masażystę Odpuszczę pływanie .......I co?... I będę wyglądała tak, że on przestanie być zawsze gotowy... ;) :D

ALE MY(JA) ZOSTAJEMY TUTAJ NIGDZIE SIE NIE WYBIERAM:) PIJĘ DO KOMPA . I MAM OCHOTE JESZCZE ŁYKNĄĆ TROCHĘ TAK,ŻE MI SIE NIE ROZCHODZIĆ PROSZĘ:D

To mozesz wydłubac nadzienie. :D Mam z kokosowym, z toffi, i cappuchino. Czekolady nie zliżę, bo słyszałam gdzieś, że ona ma jakies kalorie, czy cóś.... ;)

perełko kalorie to my spalimy :D ale jesli proponujesz nadzienie to ja sie piszę:P

Nie wiem jankesa, ale damy radę same :P Ale wiecie co.....mam bilety na sobote na kabaret \"Ani Mru Mru\" i DUPA 😭 odwołane hlip...hlip...hlip.... A tak sie cieszyłam :(