Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiat sie konczy

Co sie dzieje z mezczyznami !!!!

Polecane posty

Gość swiat sie konczy

To cytat z innego forum , chlopy teraz babieja , teraz bede pisal na kobiecym bo tam mnie szlag trafia 😡 "Hhh... Usłyszałem dzisiaj od dziewczyny: "Kocham Cię". Nie wiem jak opisać to, co teraz czuję, jaka przepełnia mnie radość, czuję mrowienie w klatce piersiowej, nie mogę się na niczym skupić, zawieszam się, aż się mam pytała co mi się stało... przed chwilą popłynęły mi łzy po policzkach - wszystko ze szczęścia, nie moge po prostu w to uwieżyć. Przepełnia mnie takie uczucie, którego nie da się przelać na kartkę. Pierwszy raz w życiu spotkało mnie coś takiego, tak się czuje. Nie do opisania... Sam nie wiem po co to tutaj piszę... czułem po prostu chęć podzielnia się tym, ale trochę głupio iść do kumpla o 23 i powiedzieć Dla takich chwil warto żyć. Szczerzę życzę, aby każdego coś takiego spotkało. Nie ma chyba nic piękniejszego, lepszego, co bardziej popycha do przodu. Nazwałbym to nawet szokiem ze szczęścia. Móglbym pisać bez końca, ale z drugiej strony nie wiem co - dziwne. Nie mogę zebrać do końca myśli... nie wiem czy usnę. Miłość, to tak piękna rzecz... wato żyć, by coś takiego przeżyć. Kończę przekaz... pozdrawiam Was i miłych snów... "

Gość to jakis mieczak i pantoflarz
brak slow po prostu :O

czemu Cię szlag trafia? lepiej, żeby ze szczęścia jej przypierdzielił w szczękę? a może, żeby totalnie to olał bo miłość, to przecież \"babska\" sprawa, a może jeszcze musisz poczekać, żeby samemu tego doświadczyć? nie masz pojęcia jak czasami potrafi wkurzyć facet, w którym nie ma za grosz romantyzmu :O

Gość swiat sie konczy
Tak sie moze zachowywac tylko kobieta, mezczyznie tak nie przystoi , lepiej juz zlac kobiete niz przez nia plakac !!!!

No faktycznie , jest się czym oburzać. Jeśli lubisz jak ci facet co rano z liścia daje to twój ból , ale postaraj się uszanować czyjeś uczucia idiotko( do założycielki)

Gość swiat sie konczy
Nie jestem kobieta , zreszta tam juz goscia zbanowali i kazali mu sie wynosic nzeby zaraz nie zakladal placzliwych tematow ze placze i cierpi bo go panna rzucila . Przez takich lalusiow jest zle na swiecie .