Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

powabny elf

gdzie kupię zegarek swatch shake your heart???????????????

Polecane posty

W sklepach internetowych nie ma więc może gdzieś ktoś widział w normalnym sklepie.Ten zegarek ma bransoletke z serduszek i na tarczy tez serduszko???

Gość no wiec tak
zegarek jest z kolekcji luty 2006. Pewnie dotrze do nad dopiero na walentynki

no ale właśnie pisałam do sklepu internetowego i mi napisali, że JUŻ nie jest dostępny więc nie wiem czy dopiero dotrze???

Gość no wiec tak
moze mieli:) w necie zawsze latwiej zdobyc takie rzeczy;) a zegarek jest piekny ale tez i kosztuje wiec nie wszystkie sklepy zamawiaja.Poprobuj na stronce Swatcha

W sklepie internetowym mi napisali, że już nie jest produkowany i dlatego nie ściągną do siebie.No spróbuje na stronie Swatcha chyba bo wierzyć mi się nie chce.Poprosiłam też kolege żeby zobaczy w Anglii bo akurat jest tam i niedługo wraca.Zegarek jest śliczny,wart tej ceny jak dla mnie:)

Gość paskudaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaa ochyddy zegarek :-o ile on kosztuje? 5 zł?

Gość odradzammmm
omg jaki wstretny

proszę spojrzeć na temat tego topiku.Nie pytałam czy Wam się podoba tylko gdzie go można kupić a to zasadnicza różnica.Piękno to pojęcie względne i to czy coś jest ładne czy nie to subiektywne odczucie.Mimo wszystko dziekuję za wyrażenie swojego zdania, chociaż i tak nie bedę go brała pod uwagę.Kupując coś dla siebie kieruję się tylko i wyłącznie swoim gustem a nie zdaniem ogółu.Nie szukam doradców,sama wiem co jest dla mnie piękne.