Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egoizm w czystej formie_ona

*** Zupełnie nowa JA // Po rozstaniu.

Polecane posty

Odeszedł ode mnie mężczyzna. Kochałam bardzo, pewnie nadal kocham, ale skończyło się. Wypracowałam w sobie zupełnie nową postawę ... już nikt mnie nie porzuci. Tak po prostu. Marzy mi się także nie dawać siebie całej, nie angażować się tak totalnie. O nie. Chcę się kiedyś zakochać, ale zostałam tak skrzywdzona, że teraz sama ranię. Bawię się. Możecie pisać, że to niedojrzałe, ale tak mi lepiej. Byłam taka niedzisiejsza, a teraz jestem po prostu szczera. Szczera az do bolu, zapatrzona w siebie i robie to co chce. Tak taka jestem ... zawsze jest moje na wierzchu. Jestem okrutna. Jestem ... ale czy cierpie ... nie ... i to tez jest jakaś droga przez zycie. Polecam.

Można odejść jako pierwsza .. a nawet jesli porzuci, to - jako że już nie będę zakochana totalnie - nie zaboli. Z bólem przez meżczyzn skończyłam raz na zawsze. Ach .. jeśli sądzisz, że to takie gadanie .. myslisz się, ja to konsekwentnie realizuję.

Gość cececece
Sama siebie oszukujesz bo wcale taka nie jestes, znow za kilka miesiecy ktos zrobi cie w ...

Gość chmmmmmmmmmm
dziewczyna znalazła sposób zeby sie pocieszyć hahahaa Sama w to chyba nie wierzysz..W głebi serca nadal cierpisz.Poza tym za cienka jestes zeby bawic sie facetami. Zostawił Cie facet i duzo czasu minie zanim poznasz kogos innego kto pomysli o czyms wiecej nic Twojej dupie..