Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna

Błagam pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość Biedna

Mam problem przedwczoraj wzielam na noc gynalgin bo mam nadzerke a w dzien latalam co chwile siusiu i bardzo mnie przy tym bolalao... aaa zapomnialam dodac ze tabletka sie nie rozpuscial chyba bo nic mi nie wylecialo a kiedys wczesniej wylatywalo czy mam brac nadal te tabletki? co to moze byc ? moge wziasc cos na pecherz zeby tak nie bolalo przy siusianiu?

Biedna może przy okazji nmabawiałaś sie zapalenia pęcherza , te tabletki ci nie zaszkodzą ale może warałoby sie udać do lekarza

Gość Biedna
i jeszcze chce dodac ze wieczoram zanim wzielam gynalgin biegalam i mnie wszystko strasznie bolalo.... nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek z tym przemeczeniem? a moze to jest tylko pecherz przeziebiony? pomocy :(:(:(

Gość Biedna
Zabusia mam isc do ginekologa czy do rodzinnego ?

Gość Biedna
boje sie bo leci mi tak dziwna wydzielina,jakby taki twarozek i mialo tam ze dwie takie jakby dziwne plamki krwi :(

Biedna to czym prędzej do lekarz możesz najpierw do rodzinnego ale chyba byłoby lepiej do gina, myśle że to albo zapalenie pęcherza albo cewki moczowej miałam tak kiedyś ale ty niekoniecznie musisz mieć to samo. A ta wydzielina to może być pomieszana tabletka ze śluzem, jedyną niwiadomą jest krew

Gość Biedna
boje sie strasznie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

Biedna najważnieszy teraz to kontakt z lekarzem, bo nie wiadomo skąd krew, a to może nie byc ciekawe. PORADA LEKARSKA NAJWAZNIEJSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!