Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała myszka

Czy Diana-35 szkodziła komuś na zdrowie?

Polecane posty

Gość biała myszka

Czy któraś z Was zażywała jakiś czas Diane-35 i źle się po niej czuła? Chodzi mi głównie o bóle wątroby? Jak z nimi sobie radzić nie odstawiając Diany?

Gość kehla
Od jakiegoś czasu biorę i też mnie boli wątroba. chyba sobie dam spokój i wrócę do Yasmin

Gość fghjkbgcfyhj
nie watraba nigdy nie bolała,,,,,ale podłuzszym czasie niezźle wali w czerep//////to nie tylko moje stwierdzenie....

Gość czarne zloto
co masz na myśli, że wali w czerep?

Gość dia
Boże nie używajcie tego gówna

Gość czarne zloto
Dlaczego gówna? Mialaś przykre doświadczenie? Napisz więcej

Gość kamazaaa
w plasterkach jest super i boska.. plecam choc 60 złotych kosztuje namiesiac ale nie szkodzi bo jest w plasterkach..

Gość fghjkbgcfyhj
diane brałam około roku....moja przyjaciółka też....nie będę opisywała konkretnych przykładów "walenia w czerep" ale ona ak wpływa na stan psychiczny ,że szok......jakieś dziwne stany.....złóści, płaczu itd. straszne to było....vchłopak wywalił mi te tabletki,,,,,

Gość *** *** ***
mi watroba nie dokuczła, robiłam badanie co pół roku i były w miarę ok (najlepsze miałam przy plastarch) za to miałam nudności, straszliwie tyłam, byłam ociężała, stale nie wyspana...brałam na trądzik...zmalał...ale to co się działo poodstawieniu to była masakra bo wrócił 3 razy gorszy :( nie warto było :(

Gość *** *** ***
a z psychiką to też potwierdzam...zmiany nastroju czasem totalnie nie kontrolowane :(

Gość kamazaaa
po diane 35 sie rzadko kiedy tyje!!!a plastry są najlepsze..czemu chooera nie braluscie jej w plasterkach>?nie kapuje..

Gość czarne zloto
Dziewczyny a ile kosztują plastry? jaka jest miesieczna kuracja i jak często należy je zmieniać?

Gość dia
ja nie koleżanka, w tej chhwili jest bardzo duży wybór tabl. o bardzo niskiej zawartości hormonów i takich szukaj, plasterki też sie nieźle sprawdzają Diana to jeden ze starszych preparatów o duzych skutkach ubocznych zresztą wszystkie tabl. trzeba na jakiś czas odstawić żeby organizm odpoczął Pozdrawiam

Gość mila833
OOO!!!Ja tez mialam problem z tym..., bralam je moze 10 dni i chodzilam nie przytomna, musialam na kilka godzin w ciagu dnia isc spac, bo nie dalo sie normalnie funkcjonowac.Ale mam kolezanke ktorej swietnie pasowaly, bez zastrzezen.Moim zdaniem to jest zbyt duza dawka hormonow i nie ktore organizmy poprostu odrzucja je.Ja wyprobowalam az 3 rozne aby dopasowac sie.

Gość miętka
A ja nadal biore te tablety. Biore je rok i co jest u mnie? ano wysyp pryszczy :/ dziwne....bo jak sie bierze to nie powinno nic wysypywac sie na twarzy?:|:(

Gość ************
moj facet tez mnie cały czas namawia abym przestała je brac, miedzy nam tak sie psuło przez moje nastroje, ze postanowilismy sie rozstac...po dłuzszym zastanowieniu jednak stwierdzilismy ze zobaczymy co bedzie po odstawieniu tabletek...wczoraj miałam wziąć piersza tab z kolejnego opakowania, ale nie wziełam... brałam 4 opakowania, miałam tez trąd , mam nadzieje ze nie wroci skoro brałam te tabsy tak krotko.. co do dawki hormonów, nie jest wcale taka konska, wiele tabletek ma podobna zawartosc estrogenów a ten jakis tam octan ,ma działanie antyandrogenne, i jest zamaist progesteronu podczas brania: bolał mnie zołądek, muliło mnie, nastroje..hgmmm...potrafiłam czasem wpasc w istna furię, lub histerie..ochota na seks troche spadła, trąd zniknął...włoasy na ciele wyrastaja o wiele wolniej...piersi urosły o pare cm, przytyłam moze1-2kg (wszystko poszło w tyłek) nie bronie Diany, bo duzo czytałam na jej temat tu na forum, i nie mam złudzen co do skutków ubocznych. raz kozie smierc. Moze trąd nie wroci

Gość mila833
Radze Ci odstaw te tabletki i nie mecz sie tak odrazu powinnas to zmienic.Wykonczysz sie w ten sposob.Teraz to dopiero sobie narobilas balaganu.POLECAM MICROGYNON 21, jest duzo tanszy i ze znizka na recepcie.ok.8 zl

Gość mila833
IDZ Z TYM ODRAZU DO GINEKOLOGA A JESLI KAZE CI DALEJ JE BRAC TO ZMIEN LEKARZA.PO CO CI TABLETKI KIEDY NIE MASZ OCHOTY NA SEKS...?

Gość sisiii
przyjmowałam rózne tabletki ,ale po Dianie czułam się fatalnie -drętwiały mi nogi w udach ,nie polecam ,lekarz zapisała mi teraz Harmonet -zobaczymy jak bedzie (podobno ma mniejszą dawkę czegoś tam )

ja przytyłam 8kg przez 1,5 m-ca brania Diane, co gorsze długo długo nie mogłam tego zrzucić. do tego straaaaaszliwie nasiliły się moje problemy z trądzikiem (a miało pomóc :/ ) - cera była w koszmarnym syanie - ponad pół roku musiałam to leczyć, zanim jako tako zaczęłam wyglądać - antybiotyki, maści, kwasy... no i masa pieniędzy:/ za nic bym już tego nie wzięła :/