Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werikaaa

BOLI MNIE PRAWA NERKA ALE NIE WIEM CZY TO NERKA NAPEWNO??pomozcie!!

Polecane posty

Gość werikaaa

czy z tylu na wysokosci tak mniej wiecejostatniego zebra jest nerka czy moze jakis inny narzad tez w tej okolicy moze jest?? w nocy obudzil mnie ból który trwal mniej wiecej 10 minut i przestalo boleć ale nie wiem czy to nerka czy co...:(

Gość kamazaaa
to napewno nerka

Gość wyniki z cytologi robilam
nerka jak boli t ojuz masz problem raczej..idz szybko do lekarza.

Gość czarne zloto
musisz iść szybko do lekarza i wyleczyć to bo potem będzie bolało jak cholera !!

Gość ZASMUCONA I BRZYDKA
to kamica pewno:( a domowe sposoby to nie wiem czy są..

Gość emalka89
ja w szpitalu leżałam pod koniec wakacji przez 2 tygodnie bo miałam ostre zapalenie miedniczek nerkowych,nie ma domowych sposobów na nerki, próbowałam przez 5 dni( jak jeszcze byłam po za domem, bo nad morzem) brać urosan, urosept, debelizynę (chyb atak to sie nazywa, taka pasta do rozpuszczania) i full tabletek przeciwbólowych... nic nie dawało, byłam na pogotowiu, przepisali mi Bactrim Z(antybiotyk) też nic nie dał, aż wróciłam do domu i pojechałam jeszcze w ten sam dzień na pogotowie i mnie odrazu do szpitala wsadzili. Więc z nerkami nie ma żartów, chyba,ze chce się leżeć 2 razy dziennie z kroplówką i 3 razy dziennie antybiotyki dożylne.Więc sposoby domowe idą w kąt.Warto zrobić USG nerek i urografię. Pozdrowienia!!

Gość krystyna zgazowni
moj przyjaciel am torbiel na nerce wielkosci orzecha laskowego. Na razie dostaje antybiotyk na wysuszenie go. jezeli to nie pomoze to bezdzie operowany. Bo wysusza sie tylko torbiele wypelnione plynem cos w rodzaju wody a jezeli sa ropne to tylko operacja. czy ktos mial juz cos takiego?

Gość C.Ronaldo 7 Manchester
03.czerwiec.2011r. Mnie z samego rana zaczelo bolec, potem przeszlo ale na W-F'ie zaczelo mnie tak bolec, a jezcze mialem jedno lekcje to poszedlem do domu wypilem, jak najwiecej wody, zjadlem siostra zrobila mi masasz i mi przeszło na razie. Do tej pory nic nie czuję (ten sam Dzień tylko godz.16:22

Gość C.Ronaldo 7 Manchester
A 18 czerwca 2011 mam lot do islandii. SAMOLOTEM!!!!!!!!