Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASS

DO Pań ? Czy lubicie ssanie łechtaczki i piersi ?

Polecane posty

Gość BASS

DO Pań ? Czy lubicie ssanie łechtaczki i piersi ?

Gość ale że komuś
?:P

Gość jeszcze sie pyta
no jasne czy mnie czy komuś i tak lubie🖐️

Gość ja do swoich nie dosięgam
:(

Gość BASS
Naturalniem, jeśli robi to Wasz partner. Pytam bo moja Żone nie przepada za tym.

Gość BASS
Czy można "Ł" trochę - delikanie wyciągnąć ?

Gość BASS
Do Natki21 (21 wiek ?) Bardziej lubi Pani ssanie "Ł" czy piersi ? Jak ją lekko wyciągnąć ? Oczywiście bez bólu.

Wiesz Bass ja lubie ssanie łechtaczki bardzo poprostu rozbudza moje wszystkie zmysły i doprowadza mnie do szaleństwa. Najlepiej jak tam językiem pomerdasz:) No a tak pozatym to przez tą rozkosz jestem w 3 tyg ciąży

a ja chyba jestem wyjątkiem ale nie lubię jak mnie facet po łecztaczce liże i nie lubię orgazmu łechtaczkowego o wiele bardziej preferuję pochwowy ;) 🖐️

No a kariera, wyścig szczurów, kobieta niezależna, wyzwolona - wartości feministyczne - GDZIE TO WSZYTKO GDZIE

Gość hhhheheheeeee
no daj spokój... a co miała sobie zafundować dziecko w wieku 40 lat?? wiesz,15-18 to malo..ale 21 to już jest sie w miare dojrzałym człowiekiem!!wiec o co biega??

wiesz kochana studiuje II rok psychologii i pedagogiki i czuje sie tym dowartościowana. Nie mam zamiaru rezygnować z kariery i dalszej nauki oraz pracy

Gość napisz do kasi
Nie powinnaś skupiać się tak na własnych doznaniach erotycznych. Miłość to dawanie przyjemności, postaraj się więc. Zrób swojemu facetowi obiad a potem kochaj go oralnie.

Nie wiem - żeby chociaż 24 - ale to zaledwie 2 lata po studniówce kiedy to paliło sie marychę w kiblu i piło na wycieczkach "sikacza" - brak doświadczenia zawodowego. Dziecko wymaga przecież i opieki finasowej ... kobiety mówią same o sobie że sytuacja macieżyńska to niekiedy mur dla pracodawcy itp

Gość działo się wielkie NIC
Stis z calym szacunkiem co Ci do Jej ciazy ??? Jej wybor i nie rozumiem po co te komentarze ? Ty wolales jarac Ona woli dziecko. a skoro sie zdecydowala to najwyrazniej ma ku temu powody i mozliwosci

Jak facet który ma żonę nie potrafi lizac łechtaczki - toz to każdy protrafi - przecież to tak proste jak strzelanie z rzpenośniej wyrzutni rakiet - ziemia powietrze. Bierzesz na cel i delikatnie pocierasz palec o spust aby przygotowac się do wyprowadzenia rakiety na cel...

Pytam się bo się interesuje - a ty co adwokat Pani N ??

nie. tak samo jak Ty wyrazam swoja pinie :P

Gość hhhheheheeeee
no widac po twojej wypowiedzi stic ze ty w tym wieku nie nadawałbys sie na ojca...bo dla ciebie to stanowczo za wczesnie! ale uswiadom sobie ze nie wszyscy w tym wieku pala maryche i pija sikacze....:) widac ze kobiety dojrzewają szybciej!!heh ja tez mam 21 lat i uwazam ze to doskonały czas na bobo!!

Ale kochana ja oprucz studiowania mam prace własne mieszkanie i nie narzekam finansowo. A pozatym dla mnie sie liczy tylko zdrowie mojego dzidziusia a nie jak ty piszesz finanse, kariera

Nie wyraziełem jeszcze na żaden temat sowjej opini o jej sytuacji - zadałem pytania - retorycznie dywagowałem ... to nie moja opinia - nie mieszaj ...

jak to nie? napisales ze to za wczesnie :O wiec sam nie mieszaj

Ale dziecion się ulewa ... wszędzie i jest taki charakterystyczny zapach tetry ... !!! [łO MATKO BOSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA]

działo się wielkie NIC -> gDZIE TO NAPISAłEM - TO NIE BYłO STWIERDZENIE TYLKO PYTANIE ....