Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASS

DO Pań ? Czy lubicie ssanie łechtaczki i piersi ?

Polecane posty

Gość evvela
hehe charakterystyczny zapach tetry, no fakt, taki się unosi wokół jak się ma dziecko a jak ma się "dojrzałego faceta" to unosi się charakterystyczny zapach używanych galotów

Czy to znaczy że facet musi dorastać - być gotowy ??

Gość działo się wielkie NIC
no dobrze...wiec zasugerowales to bardzo wyraznie

evvela -> Z tymi galotami to dobrze czy źle - bo tematy higieny nie dotyczą roskoszy oralnych implementujących macierzyństwo w wieku 21 lat ??

Gość evvela
Facet np musi sam znać ortografię zamim dwudziestojednolatce będzie zarzucał niedojrzałość tak przy okazji: macierzyński

działo się wielkie NIC -> A widzisz a to duża różnica ...

evvela -> Gdzie zrobiłem błąd ?? Tak wiem ortografia to ważna sprawa - jak więc wiedzieć że dorósł poza zrobieniem mu dyktanda ??

Gość evvela
Temat tematem, ale trochę od niego odbiegliśmy. Co do wieku, to fajnie być młodą mamą, przynajmniej jak dziecko trochę podrośnie i się usamodzielni nadal można używać życia.

moim zdaniem nie taka znowu duza...z reszta nie jestem jedyna osoba ktora tak to odebrala 'jak kilka osob mowi ci ze jestes pijany to moze rzeczywiscie tak jest' :P

Gość evvela
Może to że Tobie dzieci kojarzą się jedynie z "zapaszkiem" niezbyt świadczy o Twojej gotowości do zakałdania rodziny i posiadania potomstwa. Mnie dzieci raczej kojarzą sie z odpowiedzialnością i miłością.

No tak - to niezaprzeczalny fakt - ale wiecie jacy są mężczyźni - czasami świnie - opuszczają i odchodzą - zdradzają - a dziecko wymaga opieki ?? To dalej pytania ...

Do wszytkich oprócz pani N -> Tzn w jaki momencie zdecydowałyście się na maciezyństwno ??

Gość evvela
Teraz a dokładnie z miesiac temu.

ja jeszcze nie mam dzieci...mam 23,5 lat a o dziecku pomyślę koło 27-8 roku życia

Gość hhhheheheeeee
Natka 🖐️ :)

działo się wielkie NIC -> czemu tak późno ?? panno E -> nie pyta się kobiet o wiek ale ku potrzebie dyskusji zdradź liczbę wiosen ...

Gość hhhheheheeeee
a ja nawet teraz gdyby sie "zdarzyło" to bym sie cieszyła!:) ale narazie nie planuje bo nie mamy warunków na dziecko.

Czyli to warunki determinują lub warunkują gotowośc kobiety na macierzyństwo ...

Wiecie co wam powiem ja jestem osobą przygotowaną dobrze do macierzyństwa. Nie wzbudzają mnie zadne brudne pieluchy czy majtki faceta. Ja i mój partner damy naszemu dziecko wszystkiego co potrzebuje miłości i opieki. Jesteśmy ze sobą 5 lat i jesteśmy naprawde szczęśliwi razem. Nigdy sie na nim nie zawiodłam, gdy go potrzebowałam zawsze był przy mnie , gdy miała wzloty i upadki on zawsze był.Czy więcej jest mi coś do szcześcia potrzebne??

pozno? mi sie wydaje ze w normie...a biorac pod uwage dzisiejsze realia to nawet wczesnie ;) skoncze studnia - 24 lata zaczne prace i tez od razu nie wypada zachodzic w ciaze. chce popracowac z 2 lata przynajmniej chce tez troche nacieszyc sie beztroska bo dziecko to odpowiedzialnosc i zajecie na kilkanascie ladnych lat ;) chce sie urzadzic i odlozyc troche kasy ale wiadomo...moze zycie zdecyduje za mnie ;) nie bedzie to dla mnie tgragedia ;)

Tobie nic - teraz już rozumiem :) Dzięki za odpwiedź ...

Dlaczego tak Natka nie myślała jak panna powyżej ...

Gość evvela
32 i nie panna ;-)

Gość hhhheheheeeee
hmmmmmm no widzisz,ja nie wyobrażam sobie wychowywac mojego dziecka mieszkając w jednym pokoju jeszcze u rodziców.... musimy najpierw dorobic sie mieszkania do czego małymi krokami zmierzamy.... gotowość swoją drogą a warunki mieszkaniowe swoja! Natka napisała ze ma mieszkanie.a my na razie na garnuszku rodziców...

32 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i gdzie dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość evvela
Jak to gdzie ?! W planach na rok 2007 !!!!

Stic bo ja chciałam mieć dziecko w tym wieku. Myśle że każdy ma inne poglądy na ten temat

Pani N -> Nie bałaś się itp...nawet jeśli zostałabyś sama - teoretycznie powiedzmy - bo realnie masz twarde fundamenty ...

Gość evvela
Stic, musiałam sie upewnić że nie tylko ja ale mój facet jest również gotowy (by potem mi potem nie nawijał głodnych gadek o tetrze....)