Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos cos wie

szukam pracy jako przedszkolanka w Londynie !

Polecane posty

Gość moze ktos cos wie

ktos mi pomoze? Moze znacie jakies strony?

Gość a od czego jest internet
poszukaj sama

przde wszystkim polecam strony council\'ow - www.nazwa dzielnicy.gov.uk (czyli np. www.richmond.gov.uk) - oni maja duzo ogloszen, bo duzo przedszkoli i szkol (reception class to takie troche przedszkole - 4-5 latki tam chodza) jest przez nich prowadzone. dobra jest tez strona www.jobsgopublic.com, duzo ogloszen wiec pewnie i przedszkolanki sie znajda. bardzo duzo ogloszen tego typu ma tez job centre (www.jobcentreplus.gov.uk), ale tam na ogol nie ma danych pracodawcy, tzreba dopiero zadzwonic na specjalny numer i porozmawiac z doradca i on daje namiary na pracodawce (nie zawsze, ale w wiekszosci przypadkow). dlatego wtedy lepiej byc na miejscu. Ale moze Ty jestes?

Gość miminim
przedewszystkim żeby rozpocząć pracę jako przedszkolanka musisz ukończy tu specjalny kurs ...nurse.... jest to taki kurs pielęgniarski uczą nawet jak zrobić zastrzyki do przedszkola tutaj lepiej się dostać jak jesteś pielęgniarką z polski niż przedszkolanką oni wogóle nie biorą naszego wykształcenia z polski pod uwagę praca z dziećmi wygląda tu trochę inaczej jak w polsce wiem bo w polsce pracowałam 10 lat tutaj pracuje od 7 mięsięcy praca tutaj jest łatwiejsza nie ma tyle roboty papierkowej jak w polsce i wymagania mniejsze pozdrawiam