Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka_3

ehh, urodzilabym juz conieco

Polecane posty

dziwna ta ciaze - 4 miesiac - zero brzucha (tylko fadka) - nic nie widac... a chcialabym sie juz pobawic z takim malym :)

nie dziwna ale normalna będzie już niedługo piłka cierpliwości z dzieckiem też się nabawisz później dowoli :)

Gość walnięta jestes
fałdka tłuszczu hahahah

tak- to faldka tuszczu - pewnie glownie z braku ruchu i diety, bo ciazowego brzucha byl tak nie chwycila :P anka_23 - jakos tak sie ciezko czeka :)

stokrotko ! Ciesz sie tym pięknym stanem ... Taka kolej rzeczy :) jeszcze sie nacieszysz piłeczką :) A i ...jeszcze nie raz załozysz topik :) \"Teskno mi za ciaza,dziecko jest takie absorbujace\" :) Bycz sie , zajadaj pysznosci i rozkoszuj sie błogim lenistwem :)😘

za ciaza pewnie nie zatesknie ;) - jeszcze nie potrafie jej wyczuc. poszlam dzisiaj na zakupy i po nich ledwo sie dowleklam do domu - kupilam normalne tygodniowe - same potrzebne rzeczy - rozne produkty na obiady, na ciastka, ktore chce upiec, pare kosmetykow i... myslalam, ze po drodze wykituje. to bylo tak cholernie ciezkie! w glowie mi sie krecilo i musialam co chwile sidac na lawkach... przed ciaza te same zakupy to byl dla mnie pikus! :) paulka - to w sumie jeszcze ci troche zostalo do porodu, ale zawsze juz jakis brzucholek masz :) przynajmniej jak ciasniej sie ubeirzesz. u mnie mozna jedynie powiedziec - \"nie cwiczylas i jadlas za duzo o ta faldke\" ;)

Gość
ehh nie rodz narazie wstrzymaj sie choc z pół roku !hihi wiem jak to sie dłuzy ja bedac w ciazy policzyłam sobie tygodnie ,dni !BAA ,nawet godziny do dnia terminu porodu hihihih zleci jak z bicza strzelił!

Nie martwcie się :) Mi dopiero w połowie 5 miesiąca wyskoczył brzuszek ... ale za to jak :) W ciągu miesiąca mój brzuszek miał w obwodzie już 100cm :) Ani się nie obejrzycie a brzuszek urośnie ❤️

Halo! Mi dopiero brzuch się pokazał po 5 miesiącu. Też okres ciąży mi sie strasznie dłużył, zwłaszcza końcówka. Moja córeczka urodziła się dzień przed terminem więc nie skróciła mi za bardzo oczekiwania. Dziś ma już miesiąc :) Życzę Wam miłego oczekiwania na ten CUD. 🌻