Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okidoki

jak powiedziec lekarzowi ze chce by odebral mi porod?

Polecane posty

Gość okidoki

moj lekarz jest bardzo zajetym czlowiekiem... na wizyte umawiac sie trzeba z miesiacznym wyprzedzeniem..przyjmuje w gab prywatnym i pracuje w szpitalu w ktorym zamierzam rodzic.. chcialabym oplacic polozna i lekarza.. po 1 - jak to zrobic? kiedy? co mam powiedziec lekarzowi? kiedy dac kase? po 2 - jak powiedziec mu ze chce aby odbieral mi porod? czy myslicie ze tak zapracowany facet rzuci nagle wszystkie pacjetki i przyjedzie do mnie do szpitala?

Ciezko powiedziec ale na nastepnej wizycie mozesz go zapytac czy istnieje taka mozliwosc

Gość omeska
Myśle,że jeżeili zapłacisz mu tyle ile będzie chciał to przyjdzie.A wierz ....nie bedzie to mała kwota

Gość anulka damulka
Musisz go spytać o taką mozliwość. Jesli jest bardzo zapracowany i ma umówione wizyty, to pewnie nie rzuci tego nawet za dość wysoką kwotę. Może jednak (jak to było w przypadku moich znajomych) wysłać specjalnie dla Ciebie jakiegoś swojego zaufanego kolegę po fachu. Oczywiście też za opłatą.

Hmm...trochę dziwna sprawa jak dla mnie :o Mój lekarz też przyjmuje prywatnie i dodatkowo pracuje w klinice położniczej a obiecał mi że zrobi wszystko co w jego mocy aby odebrac mój poród a jeżeli mu się nie uda to zapewni mi jak najlepszą opiekę ... bez żadnej opłaty.