olaolaola 0 Napisano Listopad 24, 2006 naprawde bardzo mi na tym zalezy zebyscie odpisaly..miesieac temu uprawialam petting z chlopakiemm 2 tygodnie pozniej dostalam normalny okres pare dni temu znow dostalam normalny miesieczny okres..ale przerazilam sie bo wy wypisujecie tutaj ze w ciazy kobieta moze miec nawet przez 3 miesiace okresy czy takie cios..ja nigdy nie slyszalam zeby taq byl okres owszem o krwawieniach slyszalam i dlatego taq strasnie sie boje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze blaszka Napisano Listopad 24, 2006 "jesooo" - co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malagga Napisano Listopad 24, 2006 to sie nie boj, bo nie masz czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaolaola 0 Napisano Listopad 24, 2006 nie wazne cio to znaczy ja chce zeby ktos mi odpisal:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze blaszka Napisano Listopad 24, 2006 Fakt nieważne. A "cio" - to po francusku? Ile masz lat, dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaolaola 0 Napisano Listopad 24, 2006 nie nie to slowo wydarte z klasycyzmu wiesz kompozytorzy tworzyli nuty przeradzalo sie to w slowa taka mala ich mentalnosc rodząca potem nowe synonimy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taq taq Napisano Listopad 24, 2006 1 nie jesteś w ciązy 2 idź do gina, bo pewnie masz jakieś zaburzenia hormonalne. możliwe też, że jesteś jeszcze bardzo młoda i nie Twoja gospodarka hormonalna jeszcze nie jest uregulowana. 3 postaraj się nie sprawiać wrażenia takiej idiotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze blaszka Napisano Listopad 24, 2006 No tak, i czego tu się spodziewać. Rozumu życzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaolaola 0 Napisano Listopad 24, 2006 blaszkooo z tego co widze to tylko umeisz zyczyc rozumuu :D a takie male pytanko? swoj masz:D? nie mow mi ze jak uprawialas petting lub sex (albo tego nie robilas to ok) to nigdy sie nie balas zawsze obawa jest wiec prosze Cie nie uzywaj tu swoich subiektywnych mysli kompletnie nieadekwatnych do zaistnailej sytuacji pa;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taq taq Napisano Listopad 24, 2006 powinnaś zostać policjantką. policjanci też nagminnie używają stylu wypowiedzi nieadekwatnego do sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 24, 2006 Dziewczyno ile Ty masz lat?Bierzesz się za takie rzeczy a widzę że Twoja wiedza na ten temat jest zerowa. Nie chciałam być nie miła ale większość tematy jakie są tu poruszane są śmieszne(między innymi Twój jest taki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 24, 2006 Tam miało być \"tematów\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaolaola 0 Napisano Listopad 24, 2006 smieszny ale jesli chcesz zebym juz wiecej o to ne pytala to porpoistu mi odpowiedz na post:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jesteś w ciąży Napisano Listopad 24, 2006 nie zamartwiaj się niepotrzebnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach