Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palcia

OKULARY potrzebuje porady

Polecane posty

Gość palcia

Mam problem z oczami po pierwsze to już kilka lat temu podczas jakiś kontrolnych badań potrzebnych do pracy wykryto u mnie jakąś małą wade wzroku (nie widze z daleka), ale większym problemem dla mnie są ciągle przekrwione białka, zwłaszcza gdy wchodze do pomieszczeń które oswietlone sa żarówkami halogenowymi. Prosze Was o rade czy ktos z Was zna jakieś dobre metody na tą dolegliwość. Czy w tym wypadku mogę chodzić w okularach z jakimś filtrem lub fotochromem, wogóle się na tym nie znam. Troszkę się boje zakłądac okulary bo słyszałam , że jak się nosi okulary przy małych wadach to wzrok sie jeszcze pogarsza?????

Gość totalna bzdura
mnie, najlepiej iść do okulisty, który doradzi, dobierze odpowiednie okulary i powie kiedy należy je nosić. Z oczami nie ma żartów, chcesz być ślepa to się pytaj na forum o domowe sposoby. Chcesz dbac o oczy to do okulisty idź.

oczy sie psuja bez wzgledu na to czy sie nosi szkla czy nie ,moga byxc zmeczone a wiec i przekrwione,mozesz potrzebowac fotochromow jesli tak reagujesz na swiatlo