Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska 25

problemy z przewijaniem

Polecane posty

Gość mamuska 25

Czesc dziewczyny prosze Was o rade. Moj 10-cio miesieczny synek reaguje placzem i wrecz histeria na przewijanie. Jestem zaniepokojona, co sie dzieje? Czy Wasze dzieci tez tak mialy, czy to taki okres.Prosze o rade, kazda zmiana pieluszki to koszmar!

Gość Axaa
Być moze jest mu zimno, chusteczki za zimne są? Może trzeba je ogrzać? Pomyśl nad tym.

Gość a czy
w czasie ktoregos przewijania nie stalo sie cos co moglo go zrazic?? Wiesz..takie reakcje dzieci nie sa ot tak sobie... Nie chce tez panikowac..ale czy mozesz miec pewnosc ze dziecko nie bylo molestowane... Bo z tego co opisujesz taka zmiana miala miejsce chyba z dnia na dzien - a to nie jest normalne!

moja droga to taki etap w zyciu dzicka,ja mialam to samo i wiele moich kolezanek tez,to tak zwany bunt pieluszkowy,Karolka jak tylko mowilam ze idziemy pieluche przeiwjac to byl lament i wycie z kopaniem wlacznie,trzeba przeczekac ot co

Gość a czy
albo czy nie mial jakiegos odparzenia.. moze obeszlas sie kiedys z nim NIE CHCACO niedelikatnie i teraz sie boi.. Moze czopki mial , albo np chusteczki zimne.. pomysl o tym.. J swojego synka zanim np podetre chusteczkami to zawsze owijam nimi garnuszek z goraca woda aby zimnym go nie dotykac.. sama zobacz jakie to nieprzyjemne..

Gość mamuska 25
dzieki zimno... byc moze, zwroce na to uwage, jak dotad nie zachowywal sie tak' trwa to od dwoch dni niewiem sama moze przypadkiem sprawilam mu czyms bol ale zawsze uwazam i staram sie byc delikatna. Co do molestowania to niemozliwe zawsze ja go przewijam i wlasciwie to tylko ja sie nim zajmuje caly dzien

Gość Axaa
Pomysł wziął się stąd, że moja siostra 4 tygodnie temu urodziła córkę i ona przeważnie wrzeszczy okropnie przy przewijaniu, a przestaje gdy sie tylko zapina śpiochy. Pediatra mówi, że to kwestia wychłodzenia. Ale może u ciebie to cos innego.

Gość mamuska 25
do gumecka- dzieki to mnie upokoilas! ogolnie moj synek jest bardzo rozwiniety jak na swoj wiek duzo rozumie, potrafi pokazac, moze faktycznie zaczal sie okres buntu...:) dobrze jest porozmawiac z doswiadczonymi mamami.Pozdrawiam

czym wycierasz pupe???chusteczkami!!! to wcale nie jest przyjemne- sprobuj;) ja myje wacikami z woda(zdrowiej i oszczedniej- ani mlodszy ani starszy nie narzekaja;) chusteczki uzywam tylko na spacer(nivea). Aha zobacz jeszcze czy nie drapie go zapiecie(rzep) np w nozke. ostatnio jakub tez sie rzucal przy zakladaniu piluchy(tylko na noc)- okazalo sie ze zapiecie skaleczylo mu nozke(pampers)

Gość mamuska 25
Dziekuje za rady juz sie poprawilo zachowanie mojego synka, teraz probuje go zanteresowac czyms przed przewijaniem, jest spokojny i nie sprawia problemu.Mozliwe ze cos mu nie pasowalo, moze zrobilam cos nie tak, ale narazie wszystko ok.Pozdrawiam

Może faktycznie to wina chusteczek. Polecam fajny i nieduży podgrzewacz do chusteczek. Przewijanie na pewno stanie się przyjemniejsze. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.