Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje pomocyy

potrzebuje lekarza..kobiety...cokolwiek

Polecane posty

Gość potrzebuje pomocyy

sluchajcie..nie wiem co sie dzieje. strasznie krwawie....podpaske musze zmieniac co godzine... okres mialalm dwa tygodnie temu...normalnie mam co miesiac... przed tym krwawieniem mialalm straszne bole...nie moglam spac...itd. o co chodzi? martwie sie...

Gość hmmmmmmmmmmmmm
:( ojjjj nie za dobrze, ale nic mi nie przychodzi do głowy czego to może być objawem :O

Gość zostaw go
masz zalozona spirale?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
a jak długo masz te pozaterminowe krwawienie????

Gość zostaw go
moze to torbiele, albo ciaz pozamaciczna jedz na pogotowie!!!!

Gość ghjhjirjhnh
to sie nazywa poronienie

Gość hmmmmmmmmmmmmm
bzdury piszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!jakie poronienie???!??!?!

Gość zostaw go
jesli miala okres tojakie poronienie???

Gość potrzebuje pomocyy
ona..ale kurde..nie jestem w polsce..nie mam wykupionego ubezpieczenia..nic... ps..pznasysmy sie na innym topicku niedawno..

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ale za granicą chyba też jakoś można skorzystać z pomocy lekarza?!?!?! przecież się nie wykrwawisz??? widzisz jakieś inne wyjście z sytuacji, poza pójściem do lekarza albo na pogotowie?!?!?!?!

Gość hmmmmmmmmmmmmm
chcesz się wykończyć, albo okaże się ze za późńo się zgłosilaś na pogotowie?..............

Gość potrzebuje pomocyy
szczerze...to bylo prawdopodobienstwo,ze moglam byc w ciazy..ale miesiac temu robilam test i nic niewyszlo...ale okres mi sie spoznil dwa tygodnie...pozniej tez...a wiem,ze moja znajoma miala okres w czasie ciazy..

Gość hmmmmmmmmmmmmm
jest tak,że czasem z makabrycznego zmęczenia, wycieńczenia organizmu można dostać takie nieterminowe krwawienia......ale jak nie pójdziesz do lekarza to nikt ci tu nie napisze nic mądrego, ani tym bardziej nie powie w 100% co ci jest :(

Gość ghjhjirjhnh
toż mówie ze to poronienie ale wszyscy oburzeni...

Gość hmmmmmmmmmmmmm
no bo dopiero teraz napisała ,ze jej się dwa razy tyle spóźniał okres.......teraz to zmienia postać rzeczy :O

Gość hmmmmmmmmmmmmm
jedyna mądra rada, jedz na pogotowie!!! przecież mimo ze nie masz ubezpieczenia, nie wywalą cię na ulicę.......

Gość potrzebuje pomocyy
hmmm..mozliwe ze z wycieczenia tez..bo studiuje i pracuje...spie po 3-4 h na dobe...test zrobilam 9 dni po spodziewanej miesiaczce... czuje sie dobrze...moze lekko oslabiona...tylko to krwawienie jest strasznie mocne..

Gość hmmmmmmmmmmmmm
no to może być z przemęcznia organizmu....ale naprawde najlepiej zrobisz jak udasz sie do lekarza. A poza tym spróbuj wsiasc wolne, dużo się wyśpij, leż, odpoczywaj, pij dużooo wody, łykaj żelazo, (bo zapewne masz go mało) Co prawda studiuje dopiero (4ty rok) kierunek medyczny, ale nie za dużo na tej podstawie mogę ci pomóc.....Stosuj się do wskazówek wyżej, po powrocie od lekarza, albo z pogotowia!!!! i wystopuj troche a takim trybem życia,że śpisz po 3 h na dobe, bo niczym dobrym to nie wróży a zdrowie masz jedno!!!!! Sen to mus, wtedy organizm regeneruje siły...........

Gość hmmmmmmmmmmmmm
długo takim trybem życia nie pociągniesz, a będziesz się później leczyla....na różne dolegliwości, czy warto??? odpowiedz sobie sama....

Gość hmmmmmmmmmmmmm
aha i chyba nie odkryje tu ameryki jak napisze,że do ginekologa powinnaś iść marszem, bo skoro tak ci się miesiączki poprzestawiały, to należy to zbadać, co jest tego przyczyną.... Hormony, jajniki, torbiele, stres?? ciąża,,,wszystko powie ci lekarz, dobrej nocy :) i powodzenia!

Gość potrzebuje pomocyy
Hmmm...dziekuje.. na razie nie panikuje...staram sie.. zaraz sie poloze..zobaczymy co bedzie rano.. w razie czego wysle smsa komus,zeby przyszedl rano... pije duzo...zawsze mam butelke wody przy sobie...odzywiam sie tez dobrze..jedynie to brak snu... jutro pojde do lekarza.. z wystopowaniem troche gorzej...musze sie uczyc...i jakos sie utrzymac..

Gość potrzebuje pomocyy
znow boli...tepy klujacy bol...w podbrzuszu...w plecach az ;/

Gość hmmmmmmmmmmmmm
mam kilku takich znajomych, którzy też tak mówili....dopóki nie odbiło im się to na zdrowiu...dzisiaj żałują... Ja nie mówie,zebyś wyjechała na wakacje 3 tygodniowe, ale postaraj się odpocząć jakoś te kilka dni i dobrze się wyspać...więc marsz do spania!!!!!!!! :D:D:D 4 ta rano :( uciekaj :) i koniecznie powiadom kogoś znajomego zeby wpadł jutro zobaczyc co u ciebie!!papa

Gość hmmmmmmmmmmmmm
takie działanie promieniujące mogą mieć skurcze......macicy naturalnie..... ehhhh idz ty na serio nawet teraz gdzieś na pogotowie......działaj!!!!!

Gość hmmmmmmmmmmmmm
dobranoc, ja juz musze do spania, bo dziś przesadziłam z siedzeniem do tej godziny 🖐️ 💤

Gość potrzebuje pomocyy
dziekuje ide sie polozyc..powiadomie kogos a jutro do lekarza...