Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały hefalumpik

Chyba zwariowałam.

Polecane posty

Gość mały hefalumpik

To co tu napisze moze sie wydac smieszne albo zalosne ale no nie wiem co mam zrobic.Chodzi o to ze wlasnie teraz kiedy rozstalam sie z facetem zaczelam zwracac wieksza uwage na jego przyjaciela z ktorym mamy naprawde swietny kontakt.zawsze mnie cos ciagnelo w jego strone ale tlumaczylam sobie to tym ze to przeciez extra kumpel i wogole ze ja jestem z jego "przyjacielem".Napisalam "p" bo to nie jest prawdziwa meska przyjazn tylko kumple do picia albo wspolnych imprezek.A Michal naprawde mi sie podoba.Juz od poczatku jakos mi wpadl w oko ale myslalam ze to tak o bo jest fajny.Nigdy nie umialam mu niczego odmowic.A on tez czesto nas kryl jak przyjezdzal do mnie przez moim chlopakiem a swoim kumplem.Mozecie mnie zjechac,zrownac z blotem ale ja naprawde nie wiem co sie dzieje ze mna.Wczoraj powiedzial mi ze slicznie wygladam,trzymal mnie o kilka chwil za dlugo za reke i to inaczej niz zwykle,a nawet objal mnie i stal za mna ciut dluzej niz zwykle...On potrafi zauwazyc nawet to ze przycielam wlosy o pol cm a moj byly nie!On zauwazal kazda zmiane ktora we mnie nastepywala.Radzil sie mnie.Mowilismy sobie wszystko!Kurcze chyba sie zakochalam :) Ale co zrobic aby sie mna bardziej zainteresowal? Prosze pomozcie mi... Ja sie chyba naprawde zakochałam....

Wydaje mi się, że chyba też jest zainteresowany, skoro się tak wobec Ciebie zachowuje:)

Gość mały hefalumpik
ale jak to sprawdzic? jak mam zrobic aby sie o tym przekonac?On zawsze byl dla mnie mily i wogole... I nawet jak kiedys przywiozl na impreze u niego swoja uwczesna dziewczyne z ktora sie nie lubilysmy to sie zapytal mnie o zdanie czy moze przyjechac i czy jej nic nie zrobie.Ja juz nie wiem...

Gość moim zdaniem to on chce cię
zdupczyć.

Gość mały hefalumpik
bardzo smieszne ;) kto jak kto ale nie on. wiele razy bylismy sami i jakos zadnemu z nas na mysl to nie przyszło.tzn. na mysl moze i przyszlo :) ale nikt nie zrobil nawet pol kroku w ta strone nawet mial mnie w moim domu w samym szlafroku i mnie przytulal i nic doslownie nic tylko czulam jak jego serduszko bije tak szybciej :)

Gość no wszyscy faceci tacy są
on po prostu lepiej się kontroluje;) Jeżlei wie, że zerwałaś z jego kuplem, to teraz oin chce się zabawić. Jeżeli to byli kumple od picia, to na pewno gadali o tym i o owym...:o Więc pewnie chce się zabawić i tyle. Może słyszał, ż edobrze ciagniesz druta? Nie przypisuj facetom wysokich uczuc, to największy błąd, jaki popełniają kobiety. Zobaczysz, za jakiś czas bedziesz płakać🖐️

Gość mały hefalumpik
nowiesz o takich sprawach to on nie wie czy dobrze ciagne czy nie... Akurat moj byly takich rzeczy nigdy nikomu nie mowil nawet jemu...Wiec nie wiem...

Gość ruchacz xxl
sory, ale po kilku piwkach to faceci nie takie rzeczy sobie opowiadają:D

Gość mały hefalumpik
tak mowisz?? :) No to dobrze wiedziec :) No ok ale jakos mi nie pomagacie... Co ja mam zrobic? Bo Michal naprawde mi sie podoba. Czasami wysylal mi jakies delikatne sygnaliki ktore odbieralismy tylko my ale to dla mnie nic nei znaczylo a wczoraj to az mi sie ciepluchno zrobilo i to wtedy zaczal jak sie dowiedzial ze nie jestem juz z jego fumflem...

Gość mały hefalumpik
kurcze no prosze o jakies rady :( Bo ja naprawde zwariowalam :)

Gość no to proste chyba..........
Jak tak na ciebie działą, robi ci sie ciepło i mokro to idź do niego jak najszybciej, po prostu powiedz mu, jak na ciebie działa i mu obciągnij. On bedzie zadowlony, ty też i wszystko bedzie fajnie:) Ewentualnie, jak lubi anal, to możesz się od razu wypiąć na jakiejs komodzie w przedpokoju i powiedziec mu, żeby ładował po kule. Na pewno zrobisz na nim wrażenie i na pewno z wyra cie nie wyrzuci. Dopóki sie nie spuści.

Gość mały hefalumpik
nie no to co napisałes/as bylo bardzo tworcze i nigdy bym nie wpadla na taki pomysl :) dziekuje bardzo za tak wyszukana rade

Gość mały hefalumpik
kurcze no zadna z kobiet mi nie napisze jak go przyciagnac do siebie?ale tak na powaznie?bez glupich tekstów?

Gość kasialandia
pozwól sie sytuacji rozwijac,pokazuj mu swoje zainteresowanie ale nie rzucja mu sie od razu w ramiona.Sama ocenisz czy czuje to co TY!przeciez jestes kobieta!moze on tez nie wie czy moze zrobic ten pierwszy krok,przyjaciel czy nie przyjaciel ale w koncu zna Twojego eks wiec pewnie tez mu nie jest łatwo.A ile macie lat?

Gość mały hefalumpik
po 20 latek :) znamy sie od 4 lat