Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSPEAK*****

Kto z was chodz do SPeak Up ?

Polecane posty

Gość SSPEAK*****

i gdzie????

Gość SSPEAK*****
?

Gość opiniaa
uupppp

Gość ja nie chodziłam ale
kiedyś tam przypadkowo wypełniłam ankietę w necie (po jaką cholerę ja to zrobiłam?!?!) no i teraz do mnie dzwonią, upierdasy jedne. fakt-byłam na jakimś spotkaniu i babka mnie przepytywała. powiem szczerze, że jej akcent był żałosny. myślałam, że lektorzy bedą Anglikami...nie wiem, w każdym razie babka zraziła mnie na maxa, kiedy rozmawiała ze mną używając takiego prymitywnego słownictwa...i jeszcze ten akcent..brrr :O po rozwiązaniu testów (okazało się, że wypadłam bardzo dobrze) ta sama babka proponuje mi pozion 7 (wcześniej inna zasaugerowała, że 8 będzie dla mnie w sam raz). i mówi, co na tym 7 poziomie się przrabia. ja jej na to, że takie rzeczy to miałam w szkole średniej, to raz. dwa, że wolę być w silniejszej grupie, bo to daje mi motywację, a ja szybko się uczę. a ta nie-upiera się, ze wsadzą mnie do 7. cyrk na kółkach. wyszłam z tamtąd. ale dzwonią do tej pory, proponuja zniżki, pierdoły, żebym się tylko zdecydowała. rozpaczliwie szukają klientów. trochę to podejrzane, nie? acha -Wrocław :)

Speak Up to najlepsza szkoła w której dotychczas sie uczylam, profesjonalnil nauczyciele, mila atmosfera. Na zajęciach było góra 3 osoby, takze ciagle byłam w centrum uwagi. Jest wiele rodzajów zajęć, nietylko nauczyciel i tablica, nie nudziło mi sie! Polecam, nowoczesna szkółka.

Gość kaminka
Zgadzam się z Zuzą. Świetna szkoła. Przede wszystkim nie przepadają zajęcia i sama decyduję kiedy mają się odbyć następne. Atmosfera, lektorzy i obsługa GREAT:) Polecam i pozdrawiam!!!