Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majjjjjaaaa

Moj facet milczy juz drugi dzien CO ROBIC???

Polecane posty

Gość enterek
kolejny ten sam problem, facet wyjechał, miał napisać nie napisał, miał zadzwonić nie zadzwonił, a my jak zwykle siedzimy czekamy, rzucamy wszystko w diabły i wlepiamy oczy w telefon, nie jemy, nie śpimy bo wlepiamy oczy w telefon, rezygnujemy całkowicie ze swojego życia bo wciąż wlepiamy oczy w telefon. dziewczyno nie ty pierwsza i nie ostatnia. wrzuć na luz, weź się czymś zajmij, matkoooo nie ma nic gorszego niż takie emocjonalne uzależnienie się od faceta. ja rozumiem miłość miłością, tęsknota tęsknotą, ale naucz się jak żyć własnym życiem, jesteś oddzielną jednostką, zacznij myśleć samodzielnie, wykorzystaj ten czas na własne przyjemności, na własne pasje, zrób coś ze sobą :) nie napisał, może po prostu nie mógł, może po prostu nie miał ochoty, może po prostu nie chciało mu się znowu tłumaczyć " nie napisałem bo byłem padnięty", albo był gdzieś z kumplami na piwie i po prostu nie przyszło mu do głowy że siedzisz i rozpaczasz. faceci myślą zupełnie inaczej. ja wiem, że nam się wydaje, że skoro oni są tam gdzieś daleko to tak samo usychają z tęsknoty i rozpaczają że nie mogą z nami być. prawda jest niestety inna. zapewne tęsknią ale nie w taki sposób ja my kobiety. pojechał pracować, więc pracuje, zapewne dość ciężko. ma chwile wyskoczy na piwo. facet też jest tylko człowiekiem a nie automatem zaprogramowanym wyłącznie na nasze pragnienia i potrzeby.

Gość majjjjjaaaa
enterek dziekuje za odp macie racje pojde na impreze bez telefonu:)

Gość enterek
a jak zadzwoni z pytaniem " dzwoniłem/pisałem nie odpowiadałaś"............cóż zawsze można powiedzieć "misiu kochany mój czekałam, czekałam i czekałam ale jakoś się nie doczekałam więc zajełam się sama sobą i tak dziękuję było miło" :)

Gość majjjjjaaaa
no wlasnie na to licze, ze sobie o mnie przypomni, ale ja nie bede miala czasu odpisac... gorzej jak nie napisze:(

Gość enterek
ach przestań kobieto jęczeć !!!! :) idź na imprezę, baw się dobrze i tak jak mówiłam zacznij żyć własnym życiem, nie ograniczaj się tylko do siedzenia i czekania na telefon od swojego faceta. napisze/zadzwoni to sobie wyjasnicie skąd ta zwłoka. a teraz ruszaj się kobieto i szykuj na imprezę :)

enterek ma racje,ja sie czesto,nawet bardzo czesto bawilam jak moj byl za granica,a co ,nie wolno mi?? nic nie robilam zlego wiec............wszystko jest dla ludzi:)

Gość majjjjjaaaa
tylko ta impreza bedzie taka no wiecie niezbyt fajnie sie zapowiada, same pary, poza tym jakos nie widze tego

eh...........zycze Ci Maju powodzonka..............nie zadreczaj sie bo mozesz oszalec.napisz eska i juz,schowaj dume!! ja juz brykam papatki.Jutro tutaj lukne:D

Gość majjjjjaaaa
napisalabym z mila checia, ale nie moge, nie chce sie narzucac... uwazam ze teraz jego ruch, niech nie mysli ze siedze i placze

Gość majjjjjaaaa
Angel nie dziekuje:)

Gość mysz i kot
moj milczy juz 2 lata ............ jest niemowa

Gość majjjjjaaaa
a dzis nad ranem to obudzilam sie z przekonaniem, ze napisal mi sms, mialam taki sen, ze napisal:O jak widac potwierdzilo sie ze sny snia sie na odwrot

Gość majjjjjjaaaaaa
Vilija hehehehe podswiadomosc dziala

Gość majjjjjjaaaaaa
domyslam sie:O kurde nawet na gg go nie ma mam nadzieje ze wszystko z nim ok

Gość majjjjaaaaaa
dalej cisza:O

Gość majjjjaaaaaa
pewnie teraz i tak nie napisze bo na to czekam odezwie sie kiedy nie bede sie tego spodziewac, czyli nie w najblizszym czasie

Gość Majaa usmiechnij sie
mozna wiedziec ile Ty masz lat?

Gość majjjaaaaa
19 a czemu pytasz?

z czystej ciekawosci Idz na te impreze, zazwyczaj jest tak, ze jak sie kiepsko zapowiada to pozniej jest niezła zabawa. A telefon wylacz, i nie zagladaj ciagle czy cos napisał. z tgeo piszesz, jestes chyba zbyt uzalezniona od NIego. A To Cie moze kiedys zgubic..wiem co pisze, tez to przerabialam. Miej swoje zycie, nie rob tak ze wszystko ma sie krecic wokół niego. Zdystansuj troche swoj stosunek do Niego, co nie ozn ze mas z przestac Go kochac...nieeee, tylko zacznij zyc własnym zyciem.

Gość majjjaaaaaa
rozumiem, chyba rzeczywiscie sie uzaleznilam;) nie wezme tego telefonu:)

I tak trzymaj! Zateskni, napisze! Powodzenia:)