Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Askaaa

krem który nie zatyka porów

Polecane posty

Gość Askaaa

mam cere tradzikowa i szukam dobrego kremu nawilzajacego który nie zatyka porów i zapobiega powstawanie zaskórników.Ostatnio uzywałam krem profarm i krem z tolpy...ale jakos nie byłam z nich za bardzo zadowolona...chyba zatykały mi pory.Jakie kremy uzywacie?

Gość Loreal pure zone

Gość czaczacza
ja mam wlasnie ten z tołpy i jestem raczej zadowolona...moja kolezanka ma z avene i bardzo sobie go chwali-jednak koszt jest troche wiekszy bo ok 50zł

Gość genialny
mam tradzik i jest to jedyny krem ktory go nie pogarsza La Roche-Posay Hydraphase (ale uwaga: Light texture)

Gość Askaaa
Humektan-ile kosztuje?W aptece mozna go kupic?

Gość Aga_kaska
baby dream jest dosc tłusty o ile sie nie myle.Dlatego nie wiem czy czasem nie zatyka on porów...zreszta dziewczyna bedzie sie cała swiecic

Gość saffi
physiogel - rewelacyjny!

Gość okt
kto tu pisze takie glupoty ze od baby dream sie swieci cera???? nigdy w zyciu wrecz przeciwnie skura jest matowa caly dzien wiem bo mam tlusta a od kad stosuje baby dream jest ok

Gość Askaaaa
fajnie by było jakbyscie pisali ceny obok nazw tych kremów :) Bo chciałbym sobie wybrac jakis z proponowanych przez was...jednak mam ograniczone fundusze(no chyba ze znalazłby sie jakis 'cudony' krem...to by sie jakos wyskubało pieniadze na niego

Gość czaczacza
beby drem tez stosuje ale na noc.Słyszałam ze niektórzy uzywaja oliwki hipp(do twarzy)-Troche mnie to dziwi...bo myslałe ze jest ona za ciezka, za tłusta( i dlatego pisze do ciała...a nie do twarzy.Ale zreszta co sie bedę na ten temat wypowiadac...sama przeciez nie próbowała ;) Moze akurat tamtym osoba podpasowała

Gość czaczacza
no wiec widze ze z ta oliwka nie warto...dobrze ze jej nie kupiłm(miałam zamiar wypróbowac...ale w domu mam tylko oliwke jenson byby-czy jakos tak

że-lkrem nivea young, kosztuje ok. 15zł. Nie ma w składzie w ogóle tłuszczu i nie zatyka porów :)

Gość Askaaa
tez zel-krem z nivea miałam...i raczej go juz nie kupie.Teraz szukam jakiegos dobrego aptecznego kremu

Gość bambino krem

Gość Askaaa
bambino zawiera parafine...wiec nie wiem czy to taki dobry pozysł...zreszta wolałabym troszke 'bardzej lekki' krem...zebym mogła na niego fluid nałozyc

Gość to moze tak
laroche posey ma dobra serię . koszt okolo 20 zł i svr oba mozna kupic tylko w aptece są super polecam

Gość elustustus
ja miałam ten z vichy normaden(ten co tak reklamowali) i nie polecam.Wysuszył mi skóre

Gość Askaaa
wiem ze ten z vichy wysłusza skóre(sama go miedys miałam) dlatego teraz pytam o rade...zeby nie przepłacic za krem(który bedzie do niczego

Gość kup sobie Iwostin
ja mam straszną tendencję do zaskórników, skórę wysuszoną niemiłosiernie i łojotokową:o (porażka...) Ale ten krem jest ok. Chociaż po dwóch latach używania szukam czegoś na zmianę, co bardziej jeszcze nawilża. Ale nie znalazłam, bo jak na razie ten jest najlepszy.

Gość Askaaa
nie ten z garniera miałam...i po 2-3 godzibnach sie ''swieciłam''...a to dziwne bo pisze matujacy na etykietce...a po zwykłym nawilzajacym moja cera jest w lepszym stanie

Gość saffi
physiogel w aptece za 75ml zapłacisz 38zł polecam

Gość aaanowlasnie
garnier to porażka lepszy jest z profarmy, choć słyszałam że psychiogel jest rewelacyjny

Gość Askaaa
psychiogel....ale troche drogi 38 zł.Czy napewno jest tyle wart?wydajny chociaz?

Gość saffi
teraz jest promocja w aptekach kupujesz żel physiogel razem z kremem próbka 15ml za 26 zł- żel jest świetny hypoalergiczny naprawdę polecam

Gość saffi
krem jest wydajny - ja miałam ta póbkę 15ml cały miesiąc

Gość Aneta_Marzena
IWOSTIN

Gość kingakinga
niektórzy zachwalaja ten pichtowy profarm...mi osobiscie on nie pasował...miałam wrazenie ze mi zatyka pory-->wiec odradzam(chociaz jak mowie opinie sa podzielone...moze mam po prostu pecha i zaliczam sie do tych osób dla których ten kremik nie okazał sie byc zadnym cudenkiem