Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kj 1971

czarna rzepa na włosy

Polecane posty

Gość kj 1971

czy komuś pomogła na wypadanie?

Gość motyleczka
mojej mamie pomogła, ale trzeba jej długo i systematycznie uzywac

Gość kj 1971
dzieki motyleczka :) a jak długo mama stosowała czy to tygodnie czy miesiące?

Gość też jestem ciekawa

Ta czarna rzepa lekko szczypie w skórę, więc pewnie powoduje lepsze ukrwienie. Moja mama twierdzi, że jej to pomagało. Ale teraz używa aloes i twierdzi, że jest skuteczniejszy. Ja nie próbowałam.

może i pomaga... po roku używania... ale śmierdzi..!!!!natychmiast. a w ogóle używanie takich przepisów ciotek - klotek to bzdura.Włosy wypadają na skutek chorób, zaburzeń horomanlych czy niewłaściwej diety albo zabiegów fryzjerskich Doraźne mazanie \"wynalazkami\" niewiele zmieni... kiedyś wyczytałam pordadę na naturalne pozbycie się grzybicy pochwy - mianowicie stosowanie tamponów nasączonych naturalnym jogurtem - przez PÓŁ ROKU!!!!!Po to jest postęp i specjalistyczne leki żeby sobie pomóc???

Gość Piranha dziecko jeszcze sie
przejedziesz an tej Twojej nowoczesnosci:O wielka ignorantka z Ciebie i tyle dawniej ludzie nie znali tych wszystkich cudownych kosmetykow i jakos zyli, mieli piekne cery ,byli o wele zdrowsi,zahartowani nie wiedzieli co to alergie kochane dziewczyny za wszystko odpowiada dieta - radze wam sie jak najzdrowiej odzywiac, ja to zrozumialam pozno, za pozno i teraz zmagam sie z roznymi chorobami ale wiezre w zwyciestwo!

Gość kj 1971
wpisujecie sie komu pomogła - ja dopiero po dwóch kuracjach ale już mniej mi wypada

Mama jest już starszą osobą i nie ma cierpliwości do masek itd... Urwanym listkiem roślinki przeciąga po samej skórze włosów (no wiesz - tym sokiem). Robi to nieregularnie, ale w miarę często, co najmniej raz w tygodniu. Nie spłukuje tego, tylko zostawia do następnego mycia.

Gość ja tez zaczelam
takrobic jak mama Perly . w domu mam dwa olbrzymie aloesy urywam dwa- trzy listki sciagam skorke z jednej strony i wcieram w skore glowy zauwazylam ze wloosy sa bardziej puszyste i mniej sie przetluszczaja. bede tak robic codziennie zobaczymy co bedzie dalej