Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_london_boy

przeczytaj !

Polecane posty

Gość ja_london_boy

a więc ja 23 lata ona też tem sam rocznik siostra mojego najlpeszego przyjaciele który jak dowiedział sie że jesteśmy razem przestał sie do mnie odzywać odizolowałem sie od kolegów i przyjaciuł kiedyś dużo piłem i narobiłem strasznego gówna które teraz wychodzi na jaw jestem w londynie mam dobrą prace zarabiam dobre pieniądze żucała mnie kilka razy za każdym razem wracaliśmy do siebie kiedy żuciła mnie na około 2 miesiące prawie przespałem sie z jedną dziewczyną ... ona i ja nago ale nie mogłem bo myślałem o niej ... dowiedziała sie o tym ... o wszytkim sie dowiaduje ... nigdy nie powiedziała że mnie kocha . robei dla niej wszytko straram sie od czasu do czasu (często) kupuje jej ciuchy ... móiwe że ją kocham ma wemnie wsparcie ... kilka lat temu miałem problem z prawem ... niedawo sie o tym dowiedziała ... nie potrfaie bez niej żyć ale czuje że ona mnie nie kocha ... najgorsze jest to że mieszkamy razem toksyczna miłość ? jest coś takiego ??? jestem jedynakiem miałem wszytko ... ale w londynie udowodniłem jej że potrafie ciężko pracować ... nie jedtrm brzydki ale boje sie że jak powiem koniec nie znajde nikogo i zostane sam a w tym mieście doprowadzi mnie do szaleństwa jak sprawdzić czy ona mnie kocha ? nie wiem co robić czasami ona doprowadza mnie do białej gorączki swoimi tekstami że jestem rozpieszocznym jedynakiem ... co zrobić ??? głupie ale nie potrafie sobie sam z tym poradzić ... przywiązanie miłość .... k

Gość Ta dziewczyna ma okropnie
O Matko, człowieku , ty jeszcze pamiętasz coś z polskiej gramatyki czy aż tak się zasiedziałeś w tym Londynie??

nie możesz patrzeć na innych..rylko na siebie...każdy ma swoje za uszami, ale jeśli przeszłością jest to wszystko ..to nie powinno mieć to dla niej wielkiego znaczenia. człowiek może zmienić drugiego człowieka... byc może to właśnie jej osoba Ciebie zmieniła...

jeśli nie czujesz od niej ciepła..uczucia, a tymbardziej wsparcia to Cię nie kocha.... bo jeżeli by kochała to choćby w najmniejszy sposób okazałaby to... rzeczywistość bywa bardzo często bolesna.. może zależy jej tylko na Twej kasie i prezentach?

Gość Jeżeli dla niej ...
zrobisz wszystko to moze zaczni od poprawnej pisowni, bo robisz takie byki, że glowa boli Polecam na początek SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY jako lekture obowiązkową. PS Nie ona jedna na swiecie koleś, wrzuć na luz.

Gość za długie

Gość Może dobrze by ...
było gdybys pomyślał o sobie i o swojej przyszłości, a czas pokaże co będzie ... Przeszłość miałeś nieciekawa więc najwyzsza pora żebyś zaczął myslec jak dorosły człowiek, dorosły mężczyzna ... pozdrawiam :-D PS Do choinki nie rób takich byków jak chłopczyk z 1-szej kl. szkoły podstawowej (i nie mów, że jestes DYS-)