Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aannaa

Mój facet to nieudacznik ale żaden inny mnie nie chciał,

Polecane posty

Gość aannaa

poprzedni jak się ze mną przespał to odszedł. A ten ma problemy bo nie był pierwszy

Gość no nieeeeeeee
jak chłop ma z tym problem ze nie był pierwszy to olej go ciepłym moczem,niepowazny !

Gość bo to tylko potwierdza
jego nieudacznictwo

do Pawel 1982 odpowiedz sobie, ile miales kobiet w swoim zyciu, no przyznaj sie z iloma spales? jesli spales juz z jedna to jestes zużyty i musisz byc juz tylko z ta albo z żadna bo zadna laska nie zechce zuzytego faceta wobec tego jestes meska dziwka Co Ty myslisz? faceci moga uprawiac seks z kim popadnie ale jak kobieta go uprawia to juz dziwka tak? wydaje mi sie że to Ty jestes nieudacznikiem

Gość hiyiggj
ja jestem brzydka, co prawda nie byłam używana (cóż za seksistowskie okreslenie) przed moim mężem... Paweł, mam se w łeb palnąć??? aannaa

Gość hiyiggj
przybij piątkę

Gość aniakka
kurde dziewczyno kazda znajdzie cos dla siebie a jak nie to ty sama cos sobie upolujesz nie mozesz sie ogladac za siebie i wspominac byle frajera

No gdybym miał brzydką i na dodatek używaną laskę sam czulbym się nieudacznikiem. I ludziom którzy tak się czują niewiele w życiu wychodzi

Gość jagoo
Paweł1982 to ze jestes na babskim forum juz swiadczy o twoim nieudacznictwie

Gość jagoo
jestes tu przypadkiem ale jakos 100 postów samo sie napisalo...jestes zalosnym kretynem

to jest jedno z największych forum w polskim internecie. Dlaczego mam nie korzystać i pelno facetów się wypowiada nie koniecznie o babskich problemach

Gość jagoo
zalosny jestes i tyle...i nie musisz sie tlumaczyc...to takie zenujace

Ale dla faceta mieć taką kobietę to totala porażka :(. Samo to świadczy o nieudacznictwie. W psychologii nazywa się to ujemne sprzeżenie zwrotne którae doprowadza do kolejnych negatywnych procesów w psychice:(

ty pawel rownie tak samo babki jak i faceci uzywanych osob nie chca , a ty napewno nie czekales z pierwszym razem by spedzic go z dziewczyna swojego zycia, tylko pewnie z nie jedna spales. ja czekalam na faceta swego do 20 roku zycia z ktorym jestem nadal , mial 4 przedemna i odwiedzil burdel, i tam korzystal i tez denerwuje mnie jego przeszlosc ale co mam zrobic jak ejstem w nim zakochana? jakas tam przeszlosc nie zepsuje tego. Wiec zastanow sie nad osadem dziewczyn ktore mialby jakiegos faceta z ktorym mysllaly ze beda a to on je np porzucil, to maja sie zachlastac ze juz nie sa dziewicami? ciekawe czy ty taki doskonaly jestes...

ale nie powinna pisać o nim jak o nieudaczniku tym bardziej że sam prze nią moze czuć się nieudacznikiem