Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glowanadol

Co to jestt??? !!??? !!?? !!! ??? !!! ???? !!! ???

Polecane posty

wiec zaczne od poczatkuu uprawialam petting z chlopakiem..nie bylo wytrysku ani nic(wiem tu ejst pelno tych tematow) 2 tygodnie pozniej dostalam okres to bylo miesiac temu w tym miesiacu w piatek tamtego tygodnia zaczal mi sie normalny miesieczny okres byl jak zwykle obfity jak zwykle wtedy wymiotowalam jak zwykle bolalo mnie jak cholera teraz czyli w sobote tego tygodnia przeczytalam sobie pare postow i zaczelam sie bac ze w ciazy kobieta ma okres nawet podczas ciazy to ja jzu wogoleee masakraaa...i dzis mam strasznie podwyzszona temperature..i czytalam pewien jeden post czy to mozliwe ze to jest oznaka dni neiplodnych ? bo tak pisalo ja ne wiem pomozcie;(

Gość onaoanaoana
przestań sobie wmawiać!! myslisz ze w ciąże tak łatwo jest zajść,przeciez mialas okres to tymbardziej dowód na to ze nie jestes! ps. ty chyba juz drigi raz zakladasz ten topik!!! nie schizuj sie! :)

jejuu przepraszam ja sie naprafdeee bojee:) strasnie mnie glofkaa bolii i wogolee mam nadzieje ze ne jestem pozatym nie bylo wytrysku to byl tylko petting no ehhh zobaczymy:)

Gość oanaona
nio tak mas lacje postlafiam

a wogóle to myślałam, ze ja wczesnie zaczełam współzycie (15lat) ale widze, że tu lepsiejsze agentki..... ciesze sie ze wyrosłam juz z okresu dzieciecego i moge sie cieszyc sexem ;]