glowanadol 0 Napisano Listopad 25, 2006 wiec zaczne od poczatkuu uprawialam petting z chlopakiem..nie bylo wytrysku ani nic(wiem tu ejst pelno tych tematow) 2 tygodnie pozniej dostalam okres to bylo miesiac temu w tym miesiacu w piatek tamtego tygodnia zaczal mi sie normalny miesieczny okres byl jak zwykle obfity jak zwykle wtedy wymiotowalam jak zwykle bolalo mnie jak cholera teraz czyli w sobote tego tygodnia przeczytalam sobie pare postow i zaczelam sie bac ze w ciazy kobieta ma okres nawet podczas ciazy to ja jzu wogoleee masakraaa...i dzis mam strasznie podwyzszona temperature..i czytalam pewien jeden post czy to mozliwe ze to jest oznaka dni neiplodnych ? bo tak pisalo ja ne wiem pomozcie;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaoanaoana Napisano Listopad 25, 2006 przestań sobie wmawiać!! myslisz ze w ciąże tak łatwo jest zajść,przeciez mialas okres to tymbardziej dowód na to ze nie jestes! ps. ty chyba juz drigi raz zakladasz ten topik!!! nie schizuj sie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glowanadol 0 Napisano Listopad 25, 2006 jejuu przepraszam ja sie naprafdeee bojee:) strasnie mnie glofkaa bolii i wogolee mam nadzieje ze ne jestem pozatym nie bylo wytrysku to byl tylko petting no ehhh zobaczymy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oanaona Napisano Listopad 25, 2006 nio tak mas lacje postlafiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glowanadol 0 Napisano Listopad 25, 2006 ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maggie 24 0 Napisano Listopad 26, 2006 taaaaa, nie waszny wiek, waszne uczucie!! postrufki dla tfunastolatek :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maggie 24 0 Napisano Listopad 26, 2006 a wogóle to myślałam, ze ja wczesnie zaczełam współzycie (15lat) ale widze, że tu lepsiejsze agentki..... ciesze sie ze wyrosłam juz z okresu dzieciecego i moge sie cieszyc sexem ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach