Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesniakkkk

laski lubicie miesniakow?

Polecane posty

Gość takajednakobitka123
Koksy mają impotencję i malutkie ptaszki więc jak podrywa mnie napompowany gość od razu jest na straconej pozycji.

Gość najlepszy taki ktoś jak
hardkorowy koksu

Ja zawsze lubilam dobrze zbudowanych mezczyzn i taki gust mi pozostal do dzis :) Dla mnie facet musi byc zbudowany -szerokie ramiona i klata...:)

Gość pomarańczlala
Lubimy :)

Gość od zawsze poddaje się ostatni
na saunie widać jak mięsniaki mają mikro męskość. koks redukuje penisa.

Gość pomarańczlala
Mięśnie można wyrzeźbić bez prochów.

Gość dhfdghfghdfgdsg
napakowani są kiepscy w łozku niestety :O jako nastolatka podniecałam się takimi, mialam ''mokro'' na widok faceta w stylu M.Pudziana etc ..w koncu poznalam takich dwóch, myslalam ze bedzie ostro i romantycznie zarazem :D było do du..py nawet nie chce mi sie pisac PS: bardzo chudzi faceci są jeszcze gorsi, az zal na takiego patrzec, skoro byle gimnazjalista jest lepiej zbudowany ? 🖐️

Gość och ich sich bich
Najważniejsze jest serce.

Gość gość
Haha co za k******o patrzą na to że koksy maja małe ptaszki haha to muszę cię zdziwić ja sam ćwiczę mam 169 cm wzrostu i jestem przystojny to jest cholernie ciężka praca na siłowni aby dojsc do swej wymarzonej sylwetki więc obejda się wasze głupie komy na temat genitalii albo zazdrościćie ze waszy patyczki nie mają mięśni albo cisniecie aby cisnac i hejtowac p*****lnijcie się w leb. Fretka życzę powodzenia aby taki koks nie oddał bo karetka nie zdąży przyjechać

Gość gość
zdąży przyjechać tylko nie będzie już po co w większości to właśnie damscy bokserzy od prochów mozg sie kurczy

Gość gość
Nie lubię napakowanych facetów. Podobają mi się chudzi, ewentualnie sylwetka jaką mają np. siatkarze, czyli wysportowani, ale nie "mięśniaki".

Gość gość
Mięśniaki to spaczone umysły od dopalaczy,agresorzy,brutale ,chamy .Na poczatku czule słówka a potem się zaczyna przemoc,oni inaczej nie potrafią.