Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozsadna

16-17 tydzień ciąży?

Polecane posty

Gość nierozsadna

Od zapłodnienia (jeśli do niego doszło - przez przeniesienie plemników na palcach partnera) minęło 16-17 tygodni, 4 okresy, ale inne niż zwykle. Z obfitym, bardzo obfitym, trzecim dniem, reszta taka sobie, chociaż to na pewno nie plamienia, ale normalne, trochę bardziej skąpe krwawienie siedmiodniowe. W teoretycznym siódmym i ósmym tygodniu zrobiłam po teście. Oba negatywne (Bobo-Testy, ten drugi z pierwszego siusiania). Brak objawów ciąży, oprócz kłucia raz na jakiś czas jednej piersi i tych dziwnych krwawień, z bardzo dużymi skrzepami w trzecim dniu. Myślicie, że pomimo tego mogę być w ciąży? Czy pod koniec 4. miesiąca widać już brzuszek? Jaki on jest? Twardy? Bo ja mam taki mięciutki (jestem przy kości). Co o tym myślicie?

Gość wiesz ja myślę że
tak durnej osoby jak Ty moje oczy na kafeterii nie widziały :O :O aż do tej chwili :O :O :O :O :O

Gość jesienna_wiedzma
nie jesteś w ciąży. Skoro testy wyszły negatywne. Nie martw się. A okres taki jak miałaś może mieć wiele czynników.Stres, zmiana diety, hormony, cokolwiek.

Gość **yoasia**
ja myślę podobnie jak koleżanka :O przykro mi ale zaniżyłaś poziom podejrzeń ciąży o jakich możemy czytać na kafeterii zajście w ciąże za pomocą palców ? very nice i pewnie jeszcze byłaś w majtkach ?? :O

Gość nierozsadna
jesienna_wiedzma - dziękuję.

Gość nierozsadna
Może sie ktoś jeszcze wypowiedziec???

Gość Wyderka
Dziewczynko... możliwośc zajścia w ciąże poprzez "przeniesienie plemników na palcach meżczyzny" jest wręcz w zasadzie niemożliwe... więc nie martw się bo w ciąży nie jesteś... Nie chcę byc nieznośna ale najpierw zanim następnym razem zabierzesz się za pochodne bądz zblizone "przenoszenie plemników z palcy mężczyzny" to poczytaj troche o tym jak się zachodzi w ciąży i jak to się odbywa... Będziesz bardziej uświadomiona... A tak na marginesie przypomniała mi się historia jak mojej mamy koleżanka (tumok na maxa... większego nie ma i w dodatku stara panna ;P ) kiedyś ją straszyliśmy że jak będzie wchodziła do basenu to też ma uważać bo niektórzy faceci się spuszczają do basenów i jak trafi akurat tak jakoś to jeszcze zajdzie podczas pływania na basenie... ;) Dziewczyny wierzcie mi lub nie... kobieta zrezygnowała z basenu i zmieniła plany na lato... zamiast nad morze pojechała w góry ;) heheheh... fajnie mieć takich ludzi wkoło siebie... Można sobie nieźle humor poprawić... ;p