Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość recenzja

Jak napisac recenzje?

Polecane posty

Gość recenzja

Mam za zadanie napisac recenzje artykulu i porownac ja do innego artykulu o tej samej tematyce, jaka jest aktywizacja zawodowa i spoleczna mlodziezy zagrozonej wykluczeniem spolecznym.Oba te artykuly sa bardzo rzeczowe, opieraja sie na danych statystycznych, sa w nich wykresy i definicje. I zastanawia mnie czy mam tam pisac wlasna ocene artykulu? W koncu takie jest ogolne zalozenie recenzji... ale w necie znalazlam recenzje artykulu o bezrobociu ( podaje linka: http://www.sciaga.pl/tekst/34889-35-bezrobocie ) i tam nie dopatrzylam sie zadnej oceny... Jesli ktos pisal cos podobnego to prosze o jakies wskazowki. Jesli to istotne to studiuje na kieruku pedagogika o specjalnosci doradztwo zawodowe i przedsiebiorczosc i jestem na 1 roku, jest to moja pierwsza tego rodzaju praca dlatego bede wdzieczna za kazda rade

Gość recenzja
upupup

Gość recenzja
aaaaa i jeszcze jedno. Czy jesli juz zawre a recenzji ocene artykulow to mam ocenic kazdy z osobna po omowieniu jego tresci czy moze lepiej na koncu porownac je ze soba i ocenic? Prosze o pomoc!