Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnn

hm

Polecane posty

Gość nnnnnnnn

Polak - człowiek. Polka - taniec. Japończycy - ludzie. Japonki - klapki. Fin - człowiek. Finka - nóż. Ziemianin - człowiek. Ziemianka - taka chatka. Węgier - człowiek. Węgierka - śliwka. Graham - pisarz. Grahamka - bułka. Bawarczyk - pan w ósmym miesiącu ciąży, spodziewajacy się beczki piwa (płeć nieznana), koniecznie w spodenkach na szelkach i kapeluszu z piórkiem - znaczy człowiek. Bawarka - herbata. Rumun - chłop jak każdy inny. Rumunka - tirówka. Anglik - dżentelmen. Angielka - kostka lodu z dziurką. Walijczyk - człowiek. Walijka - pieszczotliwe określenie kija basebalowego. Kanadyjczyk - człowiek. Kanadyjka - rodzaj kajaka Filipińczyk - facet. Filipinka - gazeta Estończyk - człowiek Estonka - internetowy pasożyt jedzący kartofle Szwed - człowiek. Szwedka - kurtka Hiszpan - człowiek. Hiszpanka - grypa. Amerykanin - człowiek. Amerykanka - mebel.

Gość nnnnnnnn
Marynarz - człowiek Marynarka - część garderoby Kierowca - człowiek Kierownica - rzecz Premier - człowiek Premiera - wydarzenie Kominiarz - człowiek Kominiarka - czapka

Gość chodzi Ci o ten
hahahhaahhah

Gość bezorgazmowa
dobre;)ale zajezdza mi szowinizmem..

cel był. mężczyzna jest wyżej w hierarchii.

Gość barabababababa
Obraza kobbiet!!!!!!!!!!! Wszystko co w rodzaju meskim człoaiek a w żenskim to jakies przedmioty Wychodzi na to ze kobieta to przedmiot i tak nalezy ja traktowac Ja to tak rozumuje he

Gość dzięki dzięki
cip....część komputera cipa..wiadomo:classic_cool:

Gość lakala
tenis to penis a tenisówka bucik hehe